Søndre Landevej 110, Busemarke, 4791 Borre

Håndværkertilbud med udsigt over Østersøen og Møns bakkede landskab

SOLGT
Busemarke (eller Budsemarke) er en landsby i Magleby Sogn på den østligste del af Møn, syd for Magleby og vest for Mandemarke.

Busemarke nævnes i 1317. Landsbyen blev udskiftet i 1803.

Nordvest for Busemarke ligger Busemarke Dysse, som er 54 meter lang og 15 meter bred med et enkelt rektangulært begravelseskammer i midten.

Noget sydvest for Busemarke og tættere på Klintholm Havn ligger Busemarke Mose. Området er mose med rørskov og omkringliggende enge og har et varieret liv af fugle, herunder rørhøg, grågås, flere arter af ænder og vadefugle samt mange småfugle, bl.a. græshoppesanger, skægmejse, rørsanger, sivsanger og kærsanger.

Klintholm Havn er en lille havneby med en stor havn på det østligste af øen Møn og er med sine godt 200 indbyggere et sted man absolut må besøge. Her er et mini markedet/kiosk, fire gode restauranter - Hyttefadet Klintholm Havn, Restaurant Portofino, Restaurant Klimtholm og Restaurant ND122 - og en flot sandstrand med blåt flag. Der er gode busforbindelser til Møns Klint samt øens mange kunsthåndværkere og videre til Stege.

Klintholm Havn består fremadrettet af en fiskerihavn med en stor yderhavn og en noget mindre inderhavn plus en stor marina med ca. 200 gæstepladser. Havnen er i rivende udvikling og nu stedet for det store projekt ved Krigers Flak.

Om sommeren fungerer fiskerihavnen som aflastning for marinaen når antallet af gæstesejlere når et omfang så det giver pladsproblemer. Møns Klint Marina forventes at have anløb af mellem 8.000 og 10.000 gæstesejlere hver sommer.

Omgivelserne emmer af natur og kultur. Klintholm Slotpark - Liselund Slot`s park - Møns Klint - masser af skov, kuperet terræn etc. !.

Ligegyldigt hvor du står på grunden, er der udsigt over det Mønske bakkede landskab og med Østersøen blå hav som baggrund.

Selve bygningssættet består af stuehus, større udhus samt et stålhal - bagerst på grunden, som lige p.t. tager noget af udsigten, men som naturligvis blot kan rives ned og udsigten derfor gøres endnu bedre.

Oprindeligt var der flere udbygninger på grunden, men disse har nuværende ejer nedrevnet - dog står fundamenterne der stadig.

Grunden er ret stor med et areal på 12.399 kvadratmeter, så der er rigtig god plads og udlagt dels med gårdsplads, køreareal, havedel med sø o.s.v.

Stuehuset rummer en masse kvadratmeter, 1.salen kan inddrages til beboelse, men man skal som køber dog påregne, at der skal investeres både tid og penge.

Indgangen til ejendommen foregår via det store fyrrum, hvor oliefyret er placeret og herrfa indgang til fordelingsgang.

Fordelingsgangen forgrener sig ud til badeværelse inde til venstre og inde til højre er der stort spisekøkken.

Her er 2 sammenhængende stuer samt yderligere 3 værelser.

Kan du se mulighederne kan du få et fantastisk sted, men man skal som køber være indstillet på, at det koster tid og penge.