Søvej 10A, Ore Strand, 4760 Vordingborg

Når udsigten over vandet ikke kun kan ses - men også høres

SOLGT
Man bliver helt bogstaveligt høj af udsigten fra stort set alle rum i sommerhuset med de 99 funktionelle kvadratmeter.

Lige uden for døren ligger haven - den er rigtig praktisk og nem at holde - det meste er flisebelagt - resten er plæne og randbeplantning og lidt længere fremme venter Ore Strands brusende bølger.

Ud over selve boligen er der også et annex i træ samt en carport med reskabsrum i "enden".

Idyllen kommer helt ind under huden, når duften af det salte vand "skyller" ind over ejendommen og op på en af de solrige terrasser, eller når solen farver himmelen orangerød ved aftenstid. Sidder I ude i haven, glemmer I hurtigt alt om tid og sted, for her får I følelsen af at være i jeres egen lille verden.

Efter frokosten i det grønne, slår I blot et badehåndklæde om livet og går den korte tur ned til Ore Strands bløde sand og klare blå vand. I er også tæt på skoven, som inviterer til fredelige gåture i efterårets klare lys. Samtidig tager det kun et kvarter at cykle til Vordingborg, hvor I finder skole, dagligvarebutikker og cafeer.

Overalt hvor man befinder sig i ejendommen, føler man sig draget af udsigten over vandet og når det hele samtidig vender mod syd - får man virkelig glæde af solen.

Det store lyse spisekøkken/alrum byder i den grad velkommen og har samtidig udgang til haven og den store fliseterrasse.

Stuen ligger direkte op til og skydedørsparti ud til terrasse.

Soveværelset er også stort - har fuld skabsvæg og udgang til haven.

Entreen er klinkebelagt og det lyse flisebadeværelse er med bruseniche.