Solsortvej 5, Bønsvig Strand, 4720 Præstø

Ægte sommerhusidyl

SOLGT
Søger I et fristed, med ægte sommerhusidyl ? - så er Solsortvej 5 det perfekte sted for jer – her udbyder vi nemlig nu dette charmerende sommerhus, med kun få hundrede meter fra en fredfyldt naturstrand med badebroer.

Bønsvig Strand ligger midt i Præstøs smukke natur; med højt til himlen og masser af fuglekvidder. Sommerhuset ligger roligt og trygt i et veletableret, hyggeligt og attraktivt sommerhusområde bestående af små, lukkede grusveje, hvor områdets yngste beboere trygt kan gå på eventyr.

Der er blot 300 meter til stranden, der byder på blødt, hvidt sand, badebro, engareal og slæbested såvel som salte bølger, og her kan I tilbringe de lune solskinsdage i fred og ro.

Områdets grønne, bakkede natur kan udforskes både på gåben og på cykel – tag et smut forbi Svend Gønges Hule i skoven, spis en picnic på den gamle kongeborg, Slotsbanken, med kig helt til Store Klint på Møn, kast fiskelinen ud og fang din egen aftensmad eller sejl en eventyrlig tur i din havkajak.

Ja, mulighederne er uendelige… Og når I vil på udflugt, kan I tage ind til den hyggelige købstad Præstø, der ligger kun 10 kilometer væk i bil.

Her venter det hyggelige, maritime havnemiljø såvel som det summende byliv, der gemmer på alt mellem himmel og jord.

1975 er byggeåret for dette sommerhus, og det står flot med sin gule træfacade med hvide karme om vinduerne.

Huset råder over 55 kvadratmeter, og har tillige et udhus på 24 kvadratmeter. Herudover er der carport, skur og værksted. Selve grunden fordeler sig over 1.126 kvadratmeter, og her står den grønne beplantning både frodig og veltrimmet på én og samme tid. Her er rig mulighed for at få frisk græs under tæerne, og samtidig kan I nyde en afslappende stund på en af terrasse siderne med mulighed for sol fra tidlig formiddag til sen aften.

Huset er indrettet med en hyggelig og hjertevarm indretning, og i det store opholdsrum er der plads til hele familien. Her ligger køkkenet i åben forbindelse med stuen, og der er både plads til spisearrangement og bløde sofamøbler om den knitrende brændeovn. Det er tilmed herfra, I kan tilgå alle terrasse siderne, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udemiljøet.

Boligen råder også over to fine soveværelser samt et badeværelse.

I udhuset er entre med garderobe, et toilet med vaskemaskine og tørretumbler samt et meget stort soveværelse.

Et skønt fristed, hvor der er plads til hele familien.