Solvænget 51, Gl Kalvehave, 4771 Kalvehave

BUD MODTAGES - Stor og spændende etplansvilla med udsigt til Ulvsund – mulighed for flexbolig

SOLGT
Denne store villa er beliggende i det hyggelige Gl. Kalvehave, smukt beliggende med kort afstand til den hyggelige lystbådehavn i Kalvehave og under 15 km til både Stege og Vordingborg.

Villaen er opført i 1986 af Lind og Risør, men i år 2000 fik de nuværende ejere lavet en tilbygning, som blev foretaget af entreprenørfirmaet PKC i Stege - hele ejendommen er fuldmuret.

Ejendommen har 4 stuer, 3 værelser og 2 badeværelser.

Når man kommer ind i entréen er der adgang til gæsteværelse og den store åbne dagligstue hvorfra der er adgang til 'udsigtsstuen'. 'Udsigtsstuen' har gulvvarme, og her kan de store vinduespartier åbnes helt op og I kan nyde udsigten over vandet endnu mere.

Fra spisestuen er der adgang til det store spisekøkken, og herfra er der udgang til en fordelingsgang med udgang til vinterhaven, hvor man med opvarmet klinkegulv kan forlænge sæsonen.

Fra vinterhaven er der udgang til den store fliseterrasse og have.

I den anden side af fordelingsgangen er der adgang til et stort multirum og badeværelse med marmor på gulv og vægge.

Fra multirummet er der direkte adgang til den dobbelte carport

I husets modsatte ende er der et stort forældresoveværelse, der tidligere har været delt i to rum. Her er indbyggede skabe og adgang til eget badeværelse med marmor på gulv og vægge.

Villaen er beliggende på en dejlig stor grund, der er højt beliggende mod syd i et roligt kvarter.

Haven er primært udlagt med plæne og grænser direkte op til stort grønt fællesareal - men udsigt over de andre tage til vandet - bør man ganske enkelt opleve. D er kun få minutters kørsel til den lille hyggelige lystbådehavn i Kalvehave.