Spangsvej 175, Udby, 4750 Lundby

Flot og rummelig villa i Udbys gamle skole

SOLGT
Tilbud ønskes.......


I det idylliske Udby ligger denne flot istandsatte ejendom og stråler af sjæl og charme. Ejendommen er eksklusivt indrettet, og med over 400 kvadratmeter bolig er den et unikt tilbud til familien, der vil der vil forkæle sig selv med en storslået og historisk ramme.

Det store armbevægelser bliver der også plads til omkring ejendommen, der ligger på en knap 4.000 kvadratmeter stor grund. Med gamle træer og smuk beplantning hæver det grønne område sig højt over den almindelige have og er i stedet familiens egen park til det afslappende og solrige udeliv.

Ejendommen har udsigt til Udby Kirke, der er opført midt i 1100-tallet som en klassisk dansk landsbykirke. Udby er især kendt som Grundtvigs fødeby, for det er her i kirkens præstegård, at salmedigteren kom til verden og voksede op. Udby ærer i dag den berømte søn i Mindestuerne, hvor, turister kommer og oplever Grundtvigs barndomshjem i den idylliske landsby.

Den røde murstensejendom blev opført i 1908 og fungerede gennem årtier - helt i Grundtvigs ånd - som skole for landsbyens børn. I 2004 blev ejendommen gennemrenoveret med respekt for den oprindelige sjæl og fremstår i dag som en rummelig, moderne og indbydende bolig.

Gode materialer og flot finish præger ejendommen, der byder på lækre detaljer som stor pejs fra Phillippejse i Hellerup, Timberland-parketgulv i stuen, kløvet brasiliansk sort skifer i entréen og synlige bjælker på første sal.

De mange kvadratmeter har givet plads til store og luftige løsninger hele vejen gennem boligens køkken, to stuer og fem værelser. Dertil kommer tre rummelige badeværelser med gulvvarme, et toilet, et bryggers og en lille kælder.

Køkkenet, der er veludstyret med hårde hvidevarer, er bygget op omkring en kogeø. De to stuer - forbundet en suite med franske fløjdøre - er et smukt rum med stuk, rosetter og knitrende ild i pejsen. Stueetagen byder endvidere på et værelse samt et flot designet badeværelse med hjørnespabad, sauna og to brusere.

Første sal har to afdelinger placeret på hver sin side af et stort alrum. Øst-fløjen er den oplagte forældreafdeling med stort soveværelse, badeværelse og walk-in closet. Vest-fløjens tre værelser og et badeværelse er en god børneafdeling eller stedet til overnattende gæster.

Haven er en charmerende blanding af velholdt plæne, store gamle træer og blomsterbede, der serverer årstidens farver og dufte. Såvel haven som den store sydvendte terrasse er ugeneret.

Udby ligger omgivet af Sydsjællands smukke natur med 10 minutters kørsel til såvel Vordingborg som Præstø.. Den gamle skole er beliggende en kilometer fra tilkørsel 40 på motorvej E 47 med en transporttid til København på en time.

Kort fortalt: En eksklusiv ejendom med sjæl og historisk charme. Over 400 kvadratmeter bolig og stor parklignende have - i idylliske Udby.