Spurvehøjen 2, Dalby, 4690 Haslev

Området er lukket - der er ideelt for børn og motorvejen nåes indenfor 5 minutter

SOLGT
Området er lukket - der er ideelt for børn og motorvejen nås indenfor 5 minutter.

Når byskiltet passeres falder roen automatisk på, og man fornemmer straks, at man er på landet - men stadig ikke længere væk end Køge kan nås i bil indenfor 20 minutter og København indenfor 40 minutter.

I Dalby får man bare meget mere for pengene, og i tilgift en masse skøn natur. Kun 16 km fra Dalby ligger Østersøen med flot sandstrand.

Dalby er en by på Østsjælland med 2.044 indbyggere. Byen ligger centralt imellem Køge, Haslev og Rønnede. Byen byder på gode indkøbsmuligheder, skole og idrætsforening med hal og boldbaner. Skolen tilbyder skolegang fra børneklasse - 9. klasse. I byen findes et lokalt fitnesscenter, kirke og gode pasningsmuligheder med dagpleje, vuggestue og børnehave.

Midt i Dalby drejes der ind til villakvarteret. Det er et veletableret kvarter med hyggelige villaveje. For enden ad vejen kommer Spurvehøjen til syne. En utrolig flot udstykning. Vejen er lukket og kører i ring, og i midten er der lejeplads, og et stort grønt område. Grundejerforeningen er sund, og her er et godt naboskab.

EURODAN har bygget ejendommen i 1999 - facaderne er med røde sten og taget med røde tagsten som skaber en smuk ramme om det hele.

Haven er lukket - det meste er med plæne - der er fliseterrasse mod syd hvor solen kan nydes hele dagen - en mindre del af terrassen er overdækket og mod øst ligger et redskabsrum - med plads til plæneklipper og haveredskaber.

Det bebyggede areal er 170 kvadratmeter - de 139 kvadratmeter er selve boligen - de 23 kvadratmeter er carporten - 8 kvadratmeter er udhus - som både er isoleret & har gulvvarme og de sidste 11 kvadratmeter er overdækket terrasse.

Indkørslen er flisebelagt og der er samtidig flisegang rundt om hele ejendommen.

Ejendommen er naturligvis udstyret med en masse "feature`s" - såsom IHC-anlæg - "Nilan" genvex-anlæg (ventilationen opvarmer det varme vand) - centralstøvsuger - der er gulvvarme overalt og indlagt fibernet.

Man bydes velkommen i entre`en og træder ind på det lyse klinkegulv.

Inde til højre ligger det ene badeværelse. Her er fliser på gulv og vægge - brusenichen er muret op - der er glasdør og skabe med god plads.

Inde til venstre ligger det ene værelse. Det benyttes som soveværelse og her er masser af skabe.

Lige fremme ligger stuen - den er lys - har udgang til terrassen - fløjdøre ud til køkkenet og inde til venstre er der endnu et værelse.

Køkkenet er klinkebelagt - loftet går til kip - her er alt i hvidevarer - spiseplads og udgang til terrassen der gør - at haven ligesom "falder ind" i rummet.

Bryggerset er også klinkebelagt - der er mange skabe og god bordplads - og vaskemaskinen og tørretumbler ville kunne få sin naturlige plads her.

I køkkenet er der også adgang til husets andet badeværelse - der er klinker på vægge og gulv og bruseniche med glasdør.

På hver sin side af badeværelset ligger yderligere 2 værelser og dette kombineret med badeværelset - giver en god børneafdeling.