St Røttingevej 7B, Store Røttinge, 4733 Tappernøje

Velholdt ejendom med store udebygninger

SOLGT
Velkommen til Store Røtting, en lille hyggelig landsby med godt naboskab, omringet af marker, dyreliv og med et lille gadekær. Her befinder vi os blot 2 km fra Tappernøje, som byder på skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og handlemuligheder.
Tappernøje~r en~~på~~med 1.663 indbyggere~med~~røderup, der til~~var en selvstændig by med 672 indbyggere, men fra~~r vokset sammen med Tappernøje. Byen ligger 11 km syd for~, 8 km nordvest for~, 9 km øst for~~og 18 km sydøst for~. Herudover kan Sydmotorvejen nås på blot 10 min og det tager 1 time at komme til København.
Når man ankommer til St Røttingvej 7B så er man ikke i tvivl om, at her bor en sælger, som har passet godt på sit hjem. Haven står flot og der er tænkt over detaljerne. Fine runde bede med blomster og buske som er klippet runde i forhaven. Det er også her man med stor fordel kan nyde morgensolens første solstråler.
I baghaven vokser store flotte rododendronenbuske, som omkranser et lille hyggeligt havebassin der afgiver en rolig rislen af rendende vand. Det er her sommeraftenerne vil nydes med grill, aftenkaffen og måske endda med et lille glas vin. Indtil vejret er til at være udendørs, eller årstiden er blevet koldere, kan man med fordel opholde sig i den lækre udestue som vender med baghaven.

Ejendommen som er opført i 1986 er fordelt på 149 m² i ét plan.
Når man træder ind ad døren bliver man mødt af en dejlig rummelig entre, som giver adgang til ejendommens øvrige rum.
Boligen indeholder 3 værelser, stort badeværelse med gulvvarme, stor vinkel stue, som med fordel kan benyttes som både dagligstue og spisestue.
Herudover er der køkken og bryggers.

Udover ejendommen er på grunden 3 udebygninger. Den ene på 148 m² indeholder stor gildesal, hvor byens festlige arrangementer tidligere har været afholdt.
Herudover er der en bygning på 165 m², som med fordel kan anvendes som værksted, lejes ud eller lignende.
Til slut er der udhus som indeholder garage og mindre værkstedsafdeling.

Lyder dette som noget for dig? Så book en fremvisning allerede i dag.