Stensbyvej 6, 4772 Langebæk

3 længet lystejendom - tilbagetrukket fra vejen - med mulighed for flexbolig

SOLGT
I smukke naturskønne omgivelser i Stensby finder du denne fine bolig.

3 længet landidyl med alle dets facetter og indbydende charme, rummelighed og samtidig masser af plads.

Stuehuset er med bolig i begge plan og der er samtidig forberedt til, at der kan indrettes yderligere beboelse, hvor en del af forarbejdet allerede er gjort, til indretningaf værelser, stue eller ????.

I længen - hvor der tidligere stod heste, er der nu indrettet med fyrrum, hvor pillefyret står. Der er værksted og masser plads til opbevaring samt opgang til yderligere loft, som også rummer en masse muligheder.

I baghaven er det tidligere maskinhus ombygget, så der nu er indrettet et stort klinkebelagt multirum, som ejer bruger til gildesal. Det kan også sagtens bruges til masser af andre formål.

Du får tilmed en skøn have til, og hele herligheden ligger tæt på bl.a. den smukke Stensby, skov og vandet, hvor det er muligt at gå lange ture og løbe i stilhed. - Herudover er det muligt at ride i de omkringliggende skove.

Der er kun få kilometer fra Stensved, der har skole og indkøbsmuligheder, ligesom der fra ejendommen kun er få minutters kørsel til motorvejsafkørsel og således kun ca. 1 times kørsel til og fra København.

Til Vordingborg, Præstø og Stege på Møn, er der ligeledes kun 15 - 20 minutters kørsel.

Ejendommen præsenterer sig flot udefra med de gulmalede vægge, smukt stråtag, hvide sprodsede vinduer og skorstene spredt ud over tagryggen - alt sammen flot komplementeret af de åbne vidder og langstrakte marker, der omgiver grunden.

Der er have på alle sider af huset, og her er masser af gode kroge til at nyde solen, både i gårdhaven eller på den store fliseterrasse, der ligger bag huset. Her er en fantastisk udsigt over markerne, der ligger omkring grunden, så her får du virkelig fornemmelsen af at have højt til himlen og naturens flora og fauna tæt på.

Indenfor bliver charmen understreget i detaljer som synlige bjælker, flotte gulve og pilleovnen, der er centralt placeret, så varmen kommer rundt i hele ejendommen.

Hele huset emmer af en varme og atmosfære - og masser af hygge.

Boligen på halvandet plan har rigtig god plads til både fællesskab og privatliv.

Indgang til denne skønne bolig sker via den lyse klinkebelagte entrè, hvorfra der er adgang - dels ud til det ældre badeværelse med kar, som de fleste sikkert vil renovere, lige fremme er der skabsrum med trappe til 1.salen og inde til venstre er køkkenet.

Køkken/alrummet er stort og åbent. Der er særskilt køkkenafsnit, spiseplads og yderligere indrettet til åbent kontor som gør, at man som familie kan være sammen - "hver for sig".

Her er soveværelse i åben forbindelse med påklædningsrum.

Stor stue med udgang til fliseterrasse og have, entre samt yderligere godt værelse.

På 1.salen er der fordelingsgang, depotrum samt stort værelse.

Vi synes, at I selv skal komme og se ejendommen samt opleve, hvad vi taler om.