Strandvænget 9, Ore, 4760 Vordingborg

Masser af plads, smuk romantisk have og lukkede gårdhavemiljøer

SOLGT
Strandvænget er privat vej, der kører parallelt med selve Orevej - her er meget begrænset trafik, et sted, hvor børnene kan færdes frit og lege ugenert.
Ejendommen i nr. 9 er en nydelig og velpasset villa i 1 plan. Ved indgangen befinder der sig et pænt stort overdækket cykelskur, her er der både plads til brænde og cykler.
På den sydvendte side er der en rigtig hyggelig og lukket gårdhave, med sol fra morgen og til eftermiddag, hvor sælger nyder at sidde, og beundre fuglene i deres store voliere, som ligger op til et godt og velisoleret udhus.
Her er masser af terrasser og læ kroge, hvor man kan sole ugenert. Drivhus/orangeri med udsigt over den dejlige sø med guldfisk.
Ud mod vejen et lukket areal, som sælger lige har etableret til yderligere gårdhave, med aftensol. Ideel til ude-køkken og aften hygge. Men som også sagtens kunne være en plads, hvor man kunne have campingvogn, båd eller ekstra gæstebiler parkerende.
Nærmest I baghaven ligger Rosenfeldts bølgende marker og lidt længere fremme venter Ore Strands brusende bølger.
Efter frokosten i det grønne, slår man blot et badehåndklæde om livet og går den korte tur ned til Ore Strands bløde sand og klare blå vand.
Man er også tæt på skoven, som inviterer til fredelige og afstressende gåture, hvor man kan følge årets gang..
Det tager få minutter at cykle til Vordingborg centrum, med gågade og caféer. Her finder du også det store borgterræn med gåsetårnet, og den dejligste lystbådhavn.
Vordingborg huser de skønneste skove og vandrestier.
Vordingborg har også lige fået det nye og lækre vandhus, med svømmehal varmtvandbassin, sauna familie omklædning og træningscenter med mange forskellige hold aktiviteter.
Netto og Lidl ligger kun 1 kilometer væk.
Lidt ude af byen er motorvejs afkørsel, og det tager en lille time i bil til København.

Indretning:Huset er indrettet med bag entre med plads til hele familiens overtøj og sko. I åben forbindelse med netop denne indgang, er der grovkøkken med IKEA-elementer fra 2016/17, vaskemaskine fra 2017, masser af bord og skabsplads, ligesom der også er viktualierum og et lille rum, hvor fjernvarmen er installeret. Vi går videre ind i huset igennem køkkenet. Dette er et lyst og flødefarvet IKEA-køkken fra 2015/16 med smarte og praktiske detaljer, og en lille siddeplads til 3 personer.
Videre herfra går vi ud til husets pæne entre, og hoveddør, hvor der er god plads til at byde gæster indenfor.
Til venstre er der et værelse/kontor, med indbygningsskab og til højre husets lyse og tidsløse flisebadeværelse med gulvarme og brus.
Fortsætter vi ligeud træder vi ind i en dejlig, stor og lys stue med det skønneste lysindfald, plads til flere forskellige arrangementer, her befinder husets nyere brændeovn sig også, til vinter aften hygge.
Tilstødende til stuen er der stor spisestue med smukke skydedøre fra 50'erne. I stuen er der store vinduespartier vendt ud mod haven, hvor der samtidig også er udgang til den hyggelige overdækkede åbne udestue med pejs, til de kølige sommer aftener og….. nætter.
Fra stuen er der samtidig også adgang til husets 3 øvrige store værelser, med indbygningsskabe, til børn eller hjemmekontoret.
Så plads er her masser af.Kom og oplev hele herligheden og tæl de få skridt ned til badebroen.
Blev det nævnt at der kun er 800 meter til den efteragtede Rudolf Steiner skole med børnehave og vuggestue?