Stubbekøbingvej 56, 4840 Nørre Alslev

Moderniseret landejendom med flere bygninger i god stand og mange muligheder

SOLGT
Landejendom på lidt over 2,7 hektar jord - beliggende på Falster, i hyggeligt naturlandskab imellem Stubbekøbing og Nørre Alslev.

I bil er man på motorvejen på kun 3 minutter og det giver let adgang til København, som kan nås på 50 minutter, og til Rødby, som ligger kun 35 minutter væk. Gode togforbindelser findes også fra Nørre Alslev.

Udbygningerne rummer meget - uden at være for meget - f-eks. plads til flere køretøjer, håndværksvirksomhed eller dyr. Der er værkstedsrum, de tidligere stalde hvor man tilbage i tiden - havde dyrene gående, men som ikke kræver det store før de sagtens kan bruges til helt andre formål.

Udbygningerne har alle store loftrum, som giver virkelig god mening til opbevaring.

Haven er lige nu lidt åben, da sælger i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg har gravet hele haven op og anlagt haven som den ser ud i dag. Til gengæld bliver udsigten over de åbne marker bare endnu bedre.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor man kan glæde sig over et dejligt lysindfald, både i stueetagen og den nyistandsatte 1. sal (2017/2018). Der er i den grad rigeligt med plads.

Er man som køber glad for at gå på jagt, er det muligt at leje matrikel 13C, som udgør 18 hektar, hvilket tilsammen med ejendommens eget jordareal vil give i alt ca. 20 hektar jagt inklusive engareal.

Boligen rummer ialt 234 kvadratmeter fordelt på 2 plan og hertil kommer yderligere 50 kvadratmeter stor kælder, hvor sælger - i forbindelse med at der i 2011 blev etableret jordvarmeanlæg - har fået lagt smukke klinker, alt er blev lyst og venligt, der er okay lofthøjde - der er 3 gode disponible rum og samtidig opgang til den lukkede gårdsplads - via den hyggelige stalddør.

Indenfor i boligen fornemmer man straks alt det hjerteblod, som de nuværende ejere har lagt i stedet og lader man sit blik glide rundt i de store rum, ledes tankerne helt naturligt hen på, at her virkelig er blevet arbejdet igennem og brugt rigtig meget tid og penge.

Det er ikke kun i det indvendige, men lige så meget udvendigt, med taget, vinduer, el-installationerne etc.

Samtidig er boligen løbende blevet moderniseret, med en helt enestående 1.sal og en stueetage, hvor man nok på et tidspunkt vil renovere køkkenet - enten i det bestående rum eller også flytter man køkkenet ud, til det store - p.t. ubenyttede rum i gavlen - ud mod haven og får samtidig her muligheden for, at sætte døre i gavlen og bygge en smagfuld og hævet terrasse, så man kan nyde udsigten over de åbne vider endnu mere.

Når man træder ind i entre`en får man straks fornemmelse af plads og den enorme volume der er i alle rum, med højt til loftet og følelsen æstetik - som er gennemgående i hele ejendommen.

Fra entre`en er der åbent ind til forstuen, hvor trappen og selve rummet giver en helt særlige følelse af hall` - men det flotte blik og de mange skråvinduer, der smukt kaster lys ned igennem det hele.

Her er stor spisestue, en mere end rummelig dagligstue med brændeovn og udgang til forhaven, stort spisekøkken med nedgang til kælderen, baggang, brusebadeværelse og det p.t. uudnytttede rum - som enten kan blive til køkken eller endnu et værelse.

1. salen gør også noget helt særligt for ejendommen, ikke nok med at den er blevet totalt renoveret i 2017/18 og fremstår fuldstændig moderne med respekt for ejendommen, men den syner også større en de noterede 84 kvadratmeter, med sine 3 værelser som i den grad er store, de synlige bjælker og masser af naturligt lys der strømmer ind af vinduerne.

Den store repos er lige så meget en stue eller et multirum for familiens børn, her er depotrum og et smukt badeværelse, hvor man heller ikke har sparet på noget.

En anden fantastisk detalje er, at der på hele 1.salen er gulvvarme, som luner og giver en helt anden varme.

Ejendommen ligger særdeles ideel, idet motorvejen - både syd- og nordgående nåes indenfor 3 minutter, der er ca. 5 kilometer til henholdsvis Stubbekøbing og Nørre Alslev (i hver sin retning) - 20 kilometer fra Nykøbing Falster, efterskolen Gundslevholm ligger "lige om hjørnet" og i nærområdet er der flere små økologiske landsteder med friske råvarer og endelig er der cirka 50 minutters kørsel til København.

Som det ser ud nu, er ejendommen en landejendom hvilket indebærer, at man ikke kan købe den som flexbolig, men sælger er åben for, at matriklen 13B ikke indgår i handlen og at køber derved har mulighed for at erhverve ejendommen som en nedlagt landejendom, som giver samme muligheder, som hvis man tænker på en villa.