Sudervænget 1, Nyråd, 4760 Vordingborg

Alt er i eet plan - nemt - bekvemt og klar til at rykke ind i

SOLGT
Helt oppe på toppen ligger ejendommen på en hjørnegrund - den er lukket med en kraftig hæk og derfor ugenert - det meste af haven er plæne - der er også et stykke med urtehave og carporten giver plads til at have bilen holdende i tørvejr.

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1987 og tilbygget i 1999 - den har 2 indgange - den der ligger tættest på og er den mest naturlige er
bryggerset - det er belagt med klinker, her bordplads, skabe samt vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er stort og nok det de fleste vil kalde et køkken/alrum - elementerne er fra 2005 - mærket er Vordingborg Køkkenet - det er hvidt - har alt i hvidevarer og dobbelt dør ud til sydvendt fliseterrasse og haven.

Her er 4 værelser - det ene rigtig stort og det andet har direkte afgang til badeværelset - der er holdt i marmor - her er gulvvarme og muret bruseniche.

Op til badeværelset ligger entre`en - som evt. kunne bygges om til gæstebadeværelse - men det er en helt anden historie.

Stuen er faktisk ret stor - den er vinkelbygget - her er brændeovn - karnap og dør ud til den vestvendt terrasse - hvor udsigten over søen er ret flot og endnu bedre - når solen kaster sine ståler ned i vandet og det hele reflekterer.

Selve området Hulemose kan føres langt tilbage i historien og et lille citat fra Lokalarkivet er: Indtil Ryttergodset blev solgt, hørte Hulemose Mølle under Vordingborg Slot. Prins Jørgen havde lenet i livgeding fra 1670 - 1673, og er således den højfornemste besidder af ejendommen. Prinsen elskede jagt og fiskeri og besøgte ofte Hulemose, da der var rig anledning til begge dele.

Siden hen blev området udstykket og er blevet til det vi kan se i dag - en udstykning med en masse flotte ejendomme - lukkede veje og naturen lige uden for døren.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af vejen - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sikret skolevej, sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.