Sundbyvej 45A, Sundby, 4862 Guldborg

I landlige og rolige omgivelser - med under 5 minutter til motorvejen

Væk fra "alfavej" og ned ad de hyggelige snoede veje, ligger den lille landsby Sundby, med nærmeste byer omkring som Guldborg og Nørre Alslev og ca. 15 km fra den noget større handelsby Nykøbing Falster.

Vi er på Nordfalster, med under 5 minutters kørsel til motorvejen ved Højmølle Kro og derfra ca. 1 time og 15 minutters kørsel til København og ca. 45 minutter til Rødby Færge.

Omgivelserne er landlige, med de åbne marker mod øst.

Selve den store hjørnegrund på de 1.561 kvadratmeter er udlagt med plæne, pryd, højbedde, hønsehus, flere fliseterrasser (orienteret mod vest), flisebelagt og lukket gårdhave samt flisebelagt indkørsel og parkeringsarealer,

Ejendommen består af 3 bygninger, 2 selvstændige boliger og yderligere et kombineret fyrrum/udhus/annex (hvor pillefyret er installeret), som alle 3 dele er med pudsede facader og enten tegl eller tagsten.

Køber bedes særligt bemærke, at de anførte boligkvadratmeter er fremkommet ved at sammenlægge arealerne for begge boliger - bolig 1 med et samlet boligareal på 153 kvadratmeter og bolig 2 med et samlet boligareal på 117 kvadratmeter.

Bolig 1 er indrettet med entre med opvarmet klinkegulv og trappe til 1.salen.

2 sammenhængende stuer med karnap, brændeovn og udgang til vestvendt fliseterrasse og haven.

Lille baggang, gæstetoilet med installation for vaskemaskine og tørretumbler, lille mellemgang med adgang til inspektions/teknik-kælder samt stort lyst åbent køkken, med fløjdøre ind til spisestuen.

På 1.salen er der lille repos, fordelingsgang, 3 store soveværelser, åbent værelse/kontor samt badeværelse med gulvvarme, brus og hjørnekar (spabad - som dog ikke fungerer).

Bolig 2 er overalt med klinkegulv og indeholder meget stort åbent køkken/alrum med dobbeltdør ud til vestvendt fliseterrasse og have, varmepumpe (som er varmekilden i stueetagen) samt åben trappe til 1.salen.

Godt soveværelse samt brusebadeværelse.

1.salen er indrettet som een stor stue med udgang til altan og opvarmes via radiatorer fra pillefyret.