Sundvej 3, 4780 Stege

I første række til Stege Bugt og med grund ned til vandet

SOLGT
EJENDOMMEN ER OGSÅ MEGET ANVENDELIG SOM "FLEXBOLIG".

Om man sidder med sin morgenkaffe på en af terrasserne i sommerhalvåret eller nyder en middagen henslængt i sofaen - i en af de 2 store stuer, er udsigten over vandet konstant i fokus og man føler virkelig, at man kommer ned i gear.

Ejendommen er oprindeligt opført 1948, med facader i røde sten og tækket med røde tegl og efterfølgende - i 1971 tilbygget, med den store tilbygning i gasbeton og med tag af eternit - indrettet med den forsænkede stue - direkte ud mod vandet.

Haven er lukket, der er flisebelagt indkørsel og en ældre carport, der er flisegange, terrasser, høje gamle træer og en plæne, der ender nede ved vandet, hvor sælger har en sofa stående, så udsigten og alle andre sanser, kan blive optimalt pirret.

Sundvej er en del af det "gamle"/oprindelige Stege og ligger på strækningen ud mod Langelinie, der løber langs vandet og op til lystbådehavnen og direkte op til selve Storegade, som er hovedstrøget i Stege.

For enden af trappen op til den store massive og solide hoveddør gemmer der sig entre`en - som er stedet, hvor mange af boligens rum forgrener sig ud fra, ligesom der også her er trappe med repos op til 1.salen og ned til den højloftede kælder.

Inde til venstre ligger køkkenet med en lille spiseplads, lige fremme den ene store stue, som de fleste sikkert vil kalde spisestuen - hvor udsigt over vandet sætter det hele i perspektiv. Den ene stue er stor nok til evt. at etablere endnu et værelse.

Her er brusebadeværelse og endnu en stue, hvor man fra reposet går bliver ledt ned til den forsænkede dagligstue, som har udgang til begge terrasserne og samtidig en brændeovn, der sagte kaster varmen elegant rundt i lokalet.

For enden af trappe til 1.salen er der repos, som forgrener sig ud til de 2 værelser - hvor det ene falder naturligt ind som soveværelse og stedet, hvor man også kan vågne op til udsigten over vandet og samtidig høre vandets "klukken" - når vinduet står på klem.

Kælderen er rigtig anvendelig - der er højloftet, og her dufter rart og giver en lyst til og opholde sig hernede.

Der er depotrum, stort kombineret flisebadeværelse med hjørnekar og installation for vaskemaskine og tørretumbler, multirum - som sælger har brugt til træningslokale samt forkælder, med opgang til haven.

Ejendommen her er for jer, som gerne vil bo helt tæt på vandet og samtidig i gåafstand til Møns største by - Stege, som byder på masser af aktivitet, butikker, spisesteder og i sommerhalvåret det kendte Tirsdagsmarkeder, som i den grad trækket gæster og besøgende til øen.

Har I skolesøgende børn, ligger skolen "lige om hjørnet" og kan nås indenfor ganske få minutter og ligeledes for børnehave, sportshallen og fodboldbaner m.v.

Fantastisk beliggenhed tæt på vand og by.