Svingkærvej 21, Ørslev, 4760 Vordingborg

En af de få ejendommen fra det oprindelig Ørslev - med masser af detaljer

Indledningen til sangen - hist hvor vejen slår en bugt - ligger der et hus så smukt - passer faktisk ret godt på ejendommen her.

Familien har ejet ejendommen siden 1992, hvor den dog ikke så ud - som den gør i dag.

Gennem årene har familien dels inddraget en tidligere havestue og gjort denne til bolig og i den forbindelse - tilsvarende også øget 1.salen.

Alt er renoveret af flere omgange overalt - det være sig både ude og inde og nu er tiden inde til, at familien vil prøve noget andet.

Ejendommen er rent faktisk også blevet præmieret af bevaringsforeningen og der tænkt over tingene - når der er renoveret.

Facaderne er pudset og gulmalet, taget med de røde tagsten er skiftet i 1999, der installeret nyt pillefyr i 2014, opsat solfanger-anlæg med akkumuleringsbatteri, nyt køkken fra 2007, det ene badeværelse er fra 2015 og sådan kunne man blive ved.

Carporten er ændret til dels plads for cykler og haveredskaber og den anden del af gjort til en overdækket fliseterrasse mod vest - hvor solen og haven kan nydes i fulde drag.

Ørslev er en landsby, der ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Her er også et godt foreningsliv - forboldklubben trækker naturligvis en del - sportshallen oppe ved skolen gør også sit - der er bygget ny stor børnehave overfor skolen - Fakta har åbent alle ugens 7 dage og her er en hel del nybyggeri i gang i byen.

Hoveddøren ligger i facaden ud mod vejen og er her vi starter.

Entre`en er rummelig og har smuk åben trappe til 1.salen.

Her flisebadeværelse fra 90`erne - god lys og åben stue med brændeovn og gulvvarme.

I åben forbindelse med stuen er der hvidt køkken med gulvvarme, alt i hvidevarer og udgang til haven.

Her er klinkebelagt mellem/baggang med udgang til haven.

Flot lyst flisebadeværelse med gulvvarme og brus samt stort soveværelse med fuld skabsvæg med skydelåger.

På 1.salen er der repos/fordelingsgang med dør ind til skunken.

3 værelser - hvor det ene er som gennemgangsværelse/kontor - ind til det ene af værelserne - som er meget stort og er blevet til, i forbindelse med tilbygningen.

Kælderen kommer man til udefra og er indrettet med vaskerum - fyrrum og værksted.

En ejendom der rummer utrolig meget og har en helt særlig stemning.