Tårnbakken 13, 4793 Bogø By

Masser af hus for pengene - velegnet til flere familier - hele året rundt !

SOLGT
Solskinsøen Bogø favner det - den indre ro, stilhed, fuglesangen og alt det der hører sig til på landet - skaber idyllen som vanskeligt lader sig beskrive og skal opleves. Øen er indbegrebet af landsbysamfund - med bl.a. de store skovarealer og de mange steder hvor solen og vandet nydes i enerum. Øen kendetegnes ved, at være beboet af søde og imødekommende mennesker og at man hurtigt føler sig velkommen. Selvom øen kun har få erhvervsdrivende, foregår der alligevel en masse aktiviteter - løbeklub, pinsebal, havetraktorræs, running dinner osv.). Huset ligger for enden af en stille vej, hvor naboer holder øje med hinandens huse.

Der er en fredelig og hyggelig stemning samt hjælpsomhed blandt naboer, uden det dog medføre nogen forpligtigelser. Sælger siger: Når jeg kommer hjem efter en travl og stresset arbejdsdag og åbner hoveddøren - bliver jeg mødt og budt velkommen i husets hyggelige atmosfære - straks jeg træder ind i huset. Huset har en god energi og her er mange muligheder. Når man træder ud på terrassen fra stuen, får man følelsen af at være væk fra stress og jag. Haven er lukket med hyggelig beplantning og man er meget uforstyrret at naboer. Man har solen på terrassen hele dagen og har også mulighed for at sidde længe ude på de gode sommeraftener og nyde freden og roen. Når solen er gået ned er det super hyggeligt at sidde på den overdækkede terrasse med et glas vin. Når folk kommer på besøg er deres udtryk altid - hvor er der bare hyggeligt, fredeligt og dejligt her.

Fritidshuset er vinkelbygget - med dejlig lukket have. Værksted med adgang til bryggers. Lille entre der fører en videre ind til den åbne vinkelstue - der er meget lys - brændeovn samt vindues- og dørparti ud til terrassen. Køkkenet er åbent (sat ind i 2018) og ligger i forbindelse med stuen. Der er 3 værelser - bryggers/baggang samt badeværelset er lyst med klinkegulv og brus. Sælger siger: Praktisk indrettet med både vaskemaskine, tørretumbler og opvasker, så ferien ikke skal gå op i praktiske gøremål. Sælger siger: Huset kan sagtens benyttes hele året (økonomisk i varme) , da der er 2 varmepumper (den i stuen er fra 2020) og en brændeovn samt IR-paneler til frostbeskyttelse om vinteren. Huset har en fantastisk atmosfære med brændeovnens varme og stearinlys og den klare stjernehimmel, og skulle du ikke få varmen, så er der etableret sauna.

Huset er atypisk i både størrelse og indretning. Der er masser af skabsplads, sengepladser og gulvplads.

Infrastrukturen til og fra øen er fantastisk og med det åbne hav på alle sider og turen over Farø med glimt af alle kitesurfererne der boltrer sig i det ideelle farvand (dette sted er blandt de 4 steder hvor der afholdes DM) - føles turen som en udflugt. Bogø - har dæmning til Møn og færgen Ida sejler en til Stubbekøbing - hvor overfarten tager 12 min. Havnen, som består af små fiskerhytter, huse og opkørselsrampe i forbindelse med overfarten til Stubbekøbing, de statelige kaptajnsvillaer og mindre skipperhuse - nogle med skibsnavne på facaderne og ikke mindst navigationsskolen, udgør de væsentligste spor af Bogø som søfartsø.

Turen til den hyggelige købstad Stege på Møn tager 20 minutter - 10 minutter længere fremme finder man Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme det nye Geocenter ved Møns Klint.