Tårup Skovvej 8, 4850 Stubbekøbing

Prægtig ejendom med smukt haveanlæg 20 minutter fra Nykøbing Falster

Området nok mest kendt for sit landlige præg og smukke natur - men nok i særdeles for Golfklubben Virket - der ligger i underkanten af 11
kilometer væk og er kendt som en kvalitetsbane for medlemmerne og for gæsten er der alt hvad golfoplevelsen har brug for, nemlig fantastisk bane, god restaurant og hyggelig Bed & Breakfast.

Ejendommen er nok det - de fleste vil forbinde med et rigtig hyggeligt landhus, der med sine smukke pudsede facader og charmerende stråtag sender tanker om det rolige liv på landet, hvor der også er plads til fred og fordybelse.

Vi befinder os i landlige omgivelser uden naboer, hvor udsigten over de kuperede terræn er en del af det bærende element - men også at der er så højt til himlen - får en til og komme helt ned i gear.

Haven er stor - dog ikke større end det er til og overskue. Der er en god bred indkørsel med plads til flere køretøjer, en hel del plæne, prydbeplantning, det smukkeste springvand (som også kan købes med hvis det skulle komme på tale) samt gamle smukke træer, der sagte kaster sine skygger ind over haven og er med til og give det hele endnu mere kant.

Bag selve boligen ligger et separat udhus i træ og i selve boligen er der også et godt værksted, men sikkert også ville kunne inddrages i boligen og give endnu flere kvadratmeter.

Fra haven har man frit udsyn over markerne og egnens rige dyreliv. Idyllen stopper dog ikke hér. På grunden er der også egen pentaque bane (som dog ikke er helt trimmet) - men det lader sig let gøre.

Boligen rummer et stort stueplan på 140 kvadratmeter og hertil kommer yderligere stor førstesal samt flot vinterhave, med masser af lysindfald, fra de mange vinduer.

Indenfor i boligen fornemmer man straks det hyggelige ved og være i et landhus - samtidig med, at boligen løbende er blevet moderniseret, så den i dag fremtræder nydelig stand.

Fra den præsentable hovedør træder man direkte ind i den store og samtidig møblerbare entre med smuk åben trappe til 1.salen.

Stuen er stor og rummer plads til både spisestue og dagligstue. Her er også pilleovn med timer - som giver et helt fantastisk supplement.

Tidløst køkken med spiseplads for 2 mennesker og hvor man samtidig kan sidde og nyde synet ud over haven.

Her er lille mellemgang, flisebadeværelse med brus og gulvvarme, værelse, grovkøkken med toilet, fordelingsgang med udgang til haven og videre udgang til den store og lyse havestue, hvor den megen naturlige lys giver noget helt særligt til rummet.

På 1.salen er stort møblerbart repos, som også ville være ideelt som en lille lounge, hvor man i ro og mag, kan sidde og kigge ud over området med årstidernes skiften.

Her er også stort soveværelse samt et walk-in-closet og mulighed for, at inddrage yderligere dele af loftet til beboelse, hvis behovet skulle opstå.

Ejendommen ligger særdeles ideel, idet motorvejen - både syd- og nordgående nåes indenfor 2 minutter, der er ca. 5 kilometer til Stubbekøbing og ca. 4 kilometer til Nørre Alslev - 20 kilometer fra Nykøbing Falster, efterskolen Gundslevholm ligger tæt på, attraktionen Krokodille Zoo ligge lige om "hjørnet" og i nærområdet er der flere små økologiske landsteder med friske råvarer og endelig er der cirka 50 minutters kørsel til København.