Tangstien 6, Ore, 4760 Vordingborg

Spændende løsninger - rummelighed og udsigt til vandet på lukket vej

Arkitekttegnet hus med fremragende havudsigt.

Huset unikke design er tilpasset netop denne matrikel for optimal havudsigt og en generel orienteret mod syd med store vinduespartier samt tagterrasse.

Ejendommen er fra 2009 i specialudvalgte kalksten tilpasset havmiljøet. I 2019 og2020 blev yderligere ca. 60 kvm tilføjet således huse samlede areal lander på 229 kvm.

Haven er lidt et kapitel for sig, hvor der er lagt vægt på enkelthed og samtidig ynde, så alt ligesom går op i helhed.

Indkørslen er lang og med plads til flere køretøjer, der er adgang til vandet via stisystem og grundejerne har i fælleskab sørget for badebro.

Selve vejen Tangstien - det kører parallelt med Orevej - er lukket og en kombination af fritidshuse og helårsboliger, så her er udelukkende trafik, for dem der bor på vejen.

Blot for at der ikke skal være nogle bekymringer, så er der - hvad angår genboen ud mod vandet - pålagt en servitut der gør, at der ikke må bygges højere end det man allerede kan se i dag.

Selve huset lader heller intet tilbage at ønske, og det matcher den unikke beliggenhed til fulde. De varme moccafarvede mursten og det sorte tagpap står i smuk kontrast til de mange store vinduesrammer.

Netop de mange vinduespartier gør at, indfaldslyset strømmer ind i huset, og samtidig trækkes de smukke naturomgivelser helt ind boligens inderste.

Inde i boligen hersker der også en dejlig rustik stemning. Her føler man sig ganske enkelt hjemme. Når man bevæger sig rundt mellem de mange rum, møder ens blik blandt andet flotte parket og klinkegulve, pæne, lyse vægge og varmt, organisk træværk.

Funktionalitet og plads er der masser af - for her er rum til familiesamværet i store åbne kombinerede køkken/alrum/spisestue på 55 kvadratmeter, hvor køkkenafdeling har udsigt til vandet således dette nydes mens de kolonariske oplevelser forberedes. Herfra åbner et stort skydedørsparti ud til overdækket fliseterrasse hvorfra havudsigten og havluften kan nydes inde som ude.

Alrummet anden del har udgang til den store sydvendte udestue med plads til både spiseområde og afslapning.

Fra alrummet er der ligeledes åben trappe til 1.salen, som udelukkende er indrettet til en stor opholdsstue, med udgang til fantastisk terrasse, med den smukke udsigt over vandet og området.

Tilbage i stueplan er kontor/herreværelse, med fløjdøre ind til spisestuen, soveværelse med indbyggede skabe og adgang til elegant og stort badeværelse med loft til kip, kar og den smukkeste gulvklinke.

Ydermere gæstetoilet, multirum med indbyggede skabe, hvor der er plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Huset "børneafdeling" rummer bl.a. 2 store sydvendte værelser med større glaspartier med hav kig og egen udgang til terrasse og have.

Der findes et yderligere børne/gæsteværelse med store ovenlysvinduer. Alternativt kunne dette rum anvendes til mindre erhverv grundet egen indgang. I forbindelse med dette værelse er husets smukke udendørsbadefaciliteter, hvor sand og salt fra badeturen kan skylles af under endnu et ovenlysvindue.

Værelserne nås gennem en stor, rummelig og møblerbar entre, med plads til mere end bare overtøjet.

Ejendommen rummer yderligere cykelskur samt stort redskabsskur, hvor nuværende ejere også opbevarer de for ejendommen næsten obligatoriske kajakker.

Hverken flotte ord eller nydelige billeder kan helt indfange den stemning, som hersker på Tangstien 6 lidt uden for Vordingborg - dette er kort fortalt et sted, som skal opleves med egne øjne. Glæd jer til en oplevelse af de helt store.