Tjørnevej 21, Fensmark, 4684 Holmegaard

Fantastisk renoveret villa i ét plan

SOLGT
Velkommen til Tjørnevej 21, en intet mindre en fantastisk perle, der med sine gule mursten danner de perfekte rammer for familien. Den skønne ejendom indeholder meget veldisponeret 165 m² og er beliggende på en lukket villavej, så her skal man ikke bekymre sig om en befærdet vej.

Vi befinder os i Fensmark, som er en forstadsby til Næstved. Her finder I både SuperBrugsen, som er meget anerkendt for sin slagterafdeling, Holmegaard skolen samt aldersintegrede institutioner i form af Børnehuset Mælkebøtten og Børnehuset Himmelhøj, alt sammen i en radius af maks 2 km.
Fensmark er beliggende på Maglebjerg Bakke, blot små 6 km fra Næstved, hvor I bl.a. finder Næstved Storcenter, Megacenteret, Mc Donald's m.v.

Endvidere grænser Fensmark op til Stenskoven, hvor hele familien kan få glæde af en god gåtur og børnene kan slippe fantasien løs i gode lege.

Når I ankommer til ejendommen, så bliver I mødt af en god flisebelagt indkørsel, som fører op til carporten med tilhørende værksted. Fra indkørslen er der fliser hen til hovedindgangen samt bryggersdøren, ligesom der er belægning hen til det skønne drivhus, som er at finde på grunden. Her er der rig mulighed for, at være selvforsynende på diverse grøntsager om sommeren, så børnene selv kan rende i haven og plukke, hvad de har lyst til at få med i madpakken.

Haven, som indbyder til masser af leg, havespil og måske et badebassin, er omkranset af hæk, hvilket betyder at du får en helt ugeneret have. Herudover kan man roligt nyde et godt måltid på den overdækket terrasse, hvor man sidder i ly og læ, hvis en regnbyge skulle dukke op.

Når I træder inden døren, da bliver I mødt af et herligt interiør og en yderst behagelig atmosfære. Særligt boligens hjerterum, det helt nye køkken/alrum som er i åben forbindelse med stuen der har pejs, oser af plads til stemningsfyldte stunder med hele familien. Her er der virkelig mulighed for at have børnene med i køkkenet, og hvem ved, måske I kan lave jeres egen "Store Bagedyst" konkurrence, og lade kreativiteten udfolde sig.

Bryggerset tilgås i forlængelse af køkkenet og gavner hverdagen med plads til vaskemaskine, tørretumbler, de mudrede gummistøvler og andet opbevaring.
fra alrummet kan du se ned til boligens sovesektion, som rummer intet mindre end 4 værelser, heraf et forældresoveværelse med eget badeværelse. Herudover er der yderligere et badeværelse, så børnene kan have deres eget. Det er også fra alrummet den overdækket terrasse kan tilgåes, hvilket er praktisk når der skal tændes op i grillen.

Lyder det som boligen for jeres familie, så booke en fremvisning allerede i dag.