Toftevej 6, Udby, 4780 Stege

Nordbygård - Velbevaret liebhaverejendom i naturskønne omgivelser på Møn

SOLGT
For enden af den lange, smukke birkeallé møder I denne vidunderlige Lystejendom - Nordbygård - fra 1922 omgivet af en parklignende have og storslået natur.

Den firlængede ejendom med brunt, glaseret tag og palæruder er velholdt med stor respekt for at bevare de originale detaljer og elementer i boligen.

I bliver derfor præsenteret for et hjem, hvor fortiden møder nutiden, og tilsammen skaber et hjem der byder på et utal af anvendelsesmuligheder.

Det kan være I ønsker at bo flere generationer sammen, eller måske drive erhverv - her er mange kvadratmeter, gode lokaler og så er det blot op til jer at slippe boligdrømmene løs.

En landejendom med et jordtilligende på ca. 5 tdr. land.

Velkommen til Nordbygård Toftevej 6 i Stege.


Denne smukke ejendom har, gennem flere år, huset 2 familier / generationer og dannet rammen om ejers erhverv, produktion af smuk boliginteriøre.

I den ene af længerne har husets ældre generation indrettet sig rigtig hyggeligt og smagfuldt - lokaler som også er anvendelig som gildestue eller andet.

Ejendommen fordeler sig med et rummeligt, kompromisløs stuehus, der breder sig over halvandet plan med kælder samt 3 gode og velfungerende længer.

Boligen har en eventyrlig atmosfære, og så snart I går på opdagelse, kan I glæde jer over den ene herlighedsværdi efter den anden.

Her er høje træpaneler, stuklofter og originale fyldningsdøre, og boligen har tre stuer en suite, havestue og et hyggeligt køkken.

Fem gode store værelser fordelt mellem stueetagen og førstesalen, og hertil er der to badeværelser. Kælderen består desuden af tre disponible rum og et praktisk bryggers.

De resterende længer har været anvendt blandt andet som erhverv, hvor man har indrettet et showroom, og så fremstår den ene del af en længe i boligkvalitet som ovenfor anført.

Herudover har der været dyrehold med får og høns, som også har græsset på de omkring fem tønder land, der hører til ejendommen.

En separat bygning huser pillefyret, og så er der en stor fin gårdsplads mellem de fire længer. Denne tilgåes gennem en buet portal og er ralstensbelagt, mens den betagende facade med en herskabelige fortrappe til stuehuset kan betragtes, og komplementeres af træer og grønne planter, der sirligt gror i den solrige gårdsplads.

Den parklignende have folder sig ud med et væld af farverig flora som roser og blåregn, og her har man anlagt nogle velplacerede terrasser, hvor det er muligt at nyde de lune sommerdage mellem høje træer og åbne vidder, der synes at fortsætte uendeligt mod horisonten og vandet, der kan ses fra grunden.

Nærområdet har masser at byde på med Udby Skov og Ulvshale strand i umiddelbar nærhed kysten nær boligen. Indenfor en radius af blot fire kilometer finder I også både indkøb, skole og daginstitution.

En unik bolig - der skal opleves!

Book en fremvisning!