Tragten 22, 4793 Bogø By

Højt i udstykningen og med kig ud over vandet til Stubbekøbing

SOLGT
Solskinsøen Bogø favner det - den indre ro, stilhed, fuglesangen og alt det der hører sig til på landet - skaber idyllen som vanskeligt lader sig beskrive og skal opleves. Øen er indbegrebet af landsbysamfund - med bl.a. de store skovarealer og de mange steder hvor solen og vandet nydes i enerum. Øen kendetegnes ved, at være beboet af søde og imødekommende mennesker og at man hurtigt føler sig velkommen. Selvom øen kun har få erhvervsdrivende, foregår der alligevel en masse aktiviteter - løbeklub, pinsebal, havetraktorræs, running dinner osv.).

Infrastrukturen til og fra øen er fantastisk og med det åbne hav på alle sider og turen over Farø med glimt af alle kitesurfererne der boltrer sig i det ideelle farvand (dette sted er blandt de 4 steder hvor der afholdes DM) - føles turen som en udflugt. Bogø - har dæmning til Møn og færgen Ida sejler en til Stubbekøbing - hvor overfarten tager 12 min. Havnen, som består af små fiskerhytter, huse og opkørselsrampe i forbindelse med overfarten til Stubbekøbing, de statelige kaptajnsvillaer og mindre skipperhuse - nogle med skibsnavne på facaderne og ikke mindst navigationsskolen, udgør de væsentligste spor af Bogø som søfartsø. Turen til den hyggelige købstad Stege på Møn tager 20 minutter - 10 minutter længere fremme finder man Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme det nye Geocenter ved Møns Klint.

Huset ligger for enden af en stille vej, hvor naboer holder øje med hinandens huse. Der er en fredelig og hyggelig stemning samt hjælpsomhed blandt naboer, uden det dog medføre nogen forpligtigelser.

Selve haven er anlagt så praktisk, at det meste er plæne, der er flere terrasser, flisegange o.s.v. - så alt næsten passer selv.

Ejendommen er opført i 2001, af firmaet MSH-HUSE (Møllebæl/Skarridsø/Jeppsen) og som en ekstra lille bonus er, at der på bagsiden af ejendommen (mod nord) er et mindre redskabsrum, hvor alle elinstallationerne sidder og der er samtidig også plads til havehynder o.s.v.

Senere hen - i 2004 - blev der opført en 28 kvadratmeter stor carport, med tilhørende redskabsrum og seperat plads til trailer - men lige så godt kunne være brændeskur.

Vi tør godt afsløre, at ejendommen er lige til og tage i brug, alt er ganske enkelt så pænt og i orden, både udvendigt og indvendigt, ligesom sælger lader stort set alt blive i ejendommen, så rent faktisk kan man rykke ind og bo & leve i ejendommen med det samme.

Ejendommen er opført på støbt fundament, med facader i træ og taget med røde tagsten, ligesom der overalt inde i ejendommen er loft til kip.

Indgangen til ejendommen er i den østlige gavl, hvor der også er god morgenterrasse.

Her er kombineret entre/fordelingsgang, gæsteværelse, soveværelse, brusebadeværelse med opvarmet klinkegulv og vaskemaskine, åbent køkken med alt i hvidevarer samt åben stue i.f.m. køkkenet, med alkov, brændeovn, kig til vandet og Stubbekøbing samt udgang til meget stor terrasse, hvor de 11 kvadratmeter er overdækket.

Ydermere har sælger i midten af 2018 fået installeret varmepumpe og indlagt fibernet i 2019.

Vi syntes ejendommen og udsigten fortjener og blive set, så kom og lad os vise jer, hvad man får for lige under 1 million kroner.