Tværvej 23, Kastrup, 4760 Vordingborg

Stor velholdt og moderniseret villa, med indbygget garage og lukket have

Området omkring Tværvej i Kastrup - er et rigtigt parcelhuskvarter fra 70`erne - med alt hvad hører sig.

Her er også rigtig godt for dem som har børn - der er mange børnefamilier i området - stiforbindelse til skole og fritidshusaktiviteter og samtidig også stiforbindelse et godt stykke af vejen ind til selve Vordingborg.

Ejendommen her i nr. 23 er ingen undtagelse - den er oprindeligt bygget i 1974 og i 00`erne blevet fuldstændig renoveret og fremstår i dag som en lys moderne og indbydende villa med gulvvarme overalt undtaget bryggers.

Her er også indbygget garage, yderligere 43 kvadratmeter stor carport - 41 kvadratmeter udhus - flisebelagt indkørsel og ekstra parkeringsmulighed for bil nr. 2.

Haven er lukket - der er høj hæk rundt om grunden - ellers plæne og terrasse.

Selve Vordingborg by ligger også kun ca. 5 minutter herfra i bil - der er alt hvad må kunne forvente sig af en god købstad - toget kører med timedrift til København og selve byen er i kraftig udvikling også blandet andet grundet den nye Storstrømsbro og det nye Fehermbælt projekt.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2. En særlig vej, Morten Olsens Allé, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Hoveddøren ligger i facaden mod øst og vender ud mod selve Tværvej.

Entre`en byder indenfor og fungerer samtidig også som fordelingsgang med garderobe og det sted - hvor man ligesom kommer videre ind i ejendommen.

Inde til venstre er gæstetoilet.

Inde til højre ligger det flotte lyse og åbne køkken med elementer fra Vordingborg Køkkenet fra 2017, med alt i hvidevarer.

Den stor vinkelstue ligger direkte op til køkkenet - den er faktisk ret stor - her er skydedørsparti ud til sydvendt fliseterrasse og haven, ligesom der i stuen tidligere var installeret brændeovn (hvilket er årsagen til, at man kan se en plade på loftet, hvor en ny brændeovn evt. kunne installeres igen).

Bryggerset er også baggang - med god skabs- og bordplads samt installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Op til fordelingsgangen ligger der 2 store børneværelser - et flot brusebadeværelse - samt stort soveværelse.

Køber bedes særligt bemærke, at carporten ud mod Bakkegårdsvej er ulovligt opført af tidligere ejer og skal nedrives, hvilket er årsagen til, at denne IKKE er påført B.B.R.