Vandværksbakken 7, Udby, 4780 Stege

Udsigten over Stege Nor er flot og endnu bedre fra 1.salen

SOLGT
Allerede på vej gennem øens hovedby Stege fornemmer man, at der er tale om noget særligt.

De hyggelige snoede veje og gader, de flotte gamle bygninger og alt hvad man med rette, må forvente af en hyggelig gammel købstad.

På vejen ud af byen og kun ganske få minutters kørsel fremme, ligger Vandværksbakken, som består af en lille klynge ejendomme, der alle ligger højt, så man får glæden af både de åbne marker og udsigten til Stege Nor.

Mod nord skiller Ulvsund, Møn fra Sjælland, mod vest skiller Grønsund øen fra Falster og i sommerhalvåret sejler færgen Ida, fra Bogø over til Stubbekøbing. Møn er kendt for naturskønhed og pragtfulde badestrande - og som nævnt ligger den nærmeste kun få minutters kørsel herfra.

Her er kirker med kalkmalerier af Elmelundsmesteren og Geocentret ved Møns Klint. er så absolut også en skøn oplevelse, ligesom Nordens første Dark Sky Park ligger på Møn - Nyord, med et certifikat af højeste karat.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder og Møn er derfor også netop blevet godkendt af UNESCO som biosfære område. UNESCOS biosfæreprogram samler verden rundt, steder med unik natur, hvor befolkningen vil udvikle liv og arbejde i pagt med naturen.

Ejendommen kan erhverves som helårsbolig eller som fritidshus efter flexbolig-ordningen.

Ejendommen, er oprindeligt opført i 1910 og har jfr. sælger i 2002 gennemgået en større renovering, til det resultat, vi ser i dag.

Haven foran ejendommen er orienteret mod syd, hvor den store fliseterrasse byder velkommen, langs indkørslen, der leder en ned til den 18 kvadratmeter store garage og dertil yderligere 24 kvadratmeter stort udhus.

I stueetagen er der entré med skabe & lidt stejl trappe til 1. salen.

Lys og venlig opholdsstue med brændeovn, udsigt over de åbne marker til Noret.

Åbent køkken i forbindelse med stuen, med lyse køkkenelementer og alt i hvidevarer.

Værelse, bryggers/baggang, hvor oliefyret er placeret og samtidig med adgang til brusebadeværelset.

På 1.salen er der repos samt 3 gode værelser, hvor der fra kvisten er endnu bedre udsigt over markerne til Stege Nor.

En god og rummelig ejendom, ideel til 1.gangskøberen der gerne vil lidt "ud på landet i byen".