Ved Teglskoven 4A, Geltofte, 4891 Toreby L

Med skoven som genbo og ellers ud til de åbne marker

SOLGT
Drømmen om det frie liv på landet kan realiseres her. Ejendommen ligger ved den hyggelige landsby Toreby L. - kun ca. 15 km. fra hovedbyen Nykøbing F.

Ejendommen er nok det de fleste vil kalde en landvilla, med alle dens dyder og fortræffeligheder, og er siden sælgers eget køb i 2002, løbende og gennemgribende moderniseret, til det resultat vi ser i dag.

Bygningssættet består af 3 sammenbyggede dele, hvor selve boligen er i vinkel med 1.sal på selve hovedhuset og med direkte adgang til det store kombinerede værksted/garage, hvor der samtidig også er indrettet særskilt kontor og toiletfacilitetter.

Der er 2 indkørsler til ejendommen, dels op til selve hovedhuset med port ind til den store lukkede gårdhave og separat indkørsel (bagom) - hvor man der er plads til yderligere køretøjer og derfra også videre adgang til haven samt med den smukkeste udsigt over de åbne marker og skoven.

Selve grunden med sine 6.574 kvadratmeter er smukt udlagt med natur, lille granplantage, og slået passage gennem det høje krat, hvor der også er blevet plads til shelterområde o.s.v. - hvor jeres liv på landet kan blive lige dele af oplevelser og komfort.

Toreby er en by med 605 indbyggere, beliggende 12 km sydøst for Sakskøbing, 14 km nordøst for Nysted og 8 km vest for kommunesædet Nykøbing Falster og hører til Guldborgsund Kommune.

Kun ca. 5 minutters kørsel fra ejendommen ligger også¨Fuglsang Kunstmuseum er et af landets ældste kunstmuseer med en væsentlig samling af dansk kunst far 1780 - 1980. Museet ligger i tilknytning til herresædet Fuglsang, der er ejet af Det Classenske Fideicommis.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald.

Plads er der rigeligt af. Her er både stort, åbnet stuemiljø med dør ud til haven, den store flisebelagte terrasse med swimming-pool og større overdækket areal til udekøkken, hvor man let kan blive grebet af og nyde solnedgangen.

Der er også smukt åben køkkenmiljø, med hvide HTH-elementer fa 2020 og tilsvarende hvidevarer fra 2020.

Yderligere kombineret stue/entre med brændeovn og åben trappe til 1.salen.

Stort soveværelse, bag/mellemgang med udgang til gårdhaven, brusebadeværelse med opvarrmet klinkegulv og plads til vaskemaskine og tørretumbler samt gennemgangsværelse med udgang til det store værksted, hvor også pillefyret fra 2018 er installeret.

På 1.salen er fordelingsgang, brusebadeværelse samt 3 store værelser, hvor de 2 af dem er med kviste, hvor der fra det ene er udsigt til skoven, det andet over de åbne marker og fra den franske altan på det sidste værelse, er der udsigt over grunden og de åbne marker.

En smuk og meget harmonisk ejendom, med utrolig mange færdigheder.