Vejerboden 38, Lendemarke, 4780 Stege

Pragtfuld udsigt over Stege Havn og mulighed for flexbolig

SOLGT
Drømmer du om at kunne kigge ud over vandet mens du står og laver mad, når du vågner om morgen eller når du byder dine gæster på en kop kaffe på terrassen? Så har du fundet den helt rigtige bolig.
Vi byder dig velkommen til Vejerboden 38, som er beliggende på Stege Havn uden bopæls pligt, hvor en smuk udsigt altid er aktuel, uanset vind og vejr. Her er mulighed for, at tage en morgen- og aftendukkert helt uden at starte bilen op, da det blot tager 10. sek. at nå badebroen. Ejendommen ligger i gå- og cykelafstand til Stege by, som er Møns charmerende og levende hovedstad. Byen byder bl.a. på masser er shoppemuligheder, specialforretninger, gallerier og lækre restauranter. Desuden er skoler, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikker lige rundt om hjørnet.
Boligen, som er opført i 2007, indeholder hele 84 m² og er fordelt på 2 plan. 1. salen byder på stort og lyst køkken/alrum, hvorfra du kan tilgå en dejlig altan, som giver frit udsyn over Stege Havn. Man har sat akustikpaneler op i køkkenet og videreført dette til alrummet, hvor man har lavet et skab, således at der er mulighed for at have et lille kontor, som nemt kan gemmes væk med en elegant og flot løsning.
Går man ned i stueplan kommer man til boligens to gode værelser, hvorfra man kan komme ud på den tilhørende terrasse. Og uanset om du er på værelserne eller på terrassen, så snydes man ikke for en pragtfuld udsigt. Det er også i stueplan, at boligens badeværelse findes. Her er der rigtig god plads, og her findes vaskesøjlen ligeledes. Til slut er der et fantastisk viktualierum, som kan benyttes som et værksted, et kontor m.m.
Lyder det som noget for dig? Så book en fremvisning allerede i dag.
Vi glæder os til at vise dig boligen og alle dens kvaliteter.