Vejerboden 44, Lendemarke, 4780 Stege

På 1.parket er alting bare lidt sjovere

SOLGT
Drømmer du om at kunne kigge ud over vandet mens du står og kokkererer - når du vågner op om morgen eller når du byder dine gæster på en kop kaffe på terrassen ? - så har du fundet den helt rigtige bolig.

Udsigten over vandet "kan noget" og når der så "ovre på den anden side" samtidig kan ses lysene fra Stege`s gader, Kirketårnet etc. - så tror jeg ikke det bliver meget bedre.

Boligen ligger i gåafstand, til Stege bys eftertragtede café og shoppingliv, hvor der er muligheder for besøg i fine specialforretninger som vinspecialister, gallerier og på lækre restauranter.

Ligeledes er Stege by, ligesom hele Møn, berømt for sit rige kulturliv og ikke mindst havnebadet med sauna.

Boligen, som er opført i 2007, indeholder hele 92 m² og er fordelt på 2 plan.

1. salen byder på kombineret entre samt stort og lyst køkken/alrum, hvorfra du kan tilgå en dejlig altan, som giver frit udsyn over Stege Havn.

Der er naturlig nedgang til stueplanet med åben trappe i et maritimt miljø og her ligger boligens to gode værelser, hvorfra man kan komme ud på den tilhørende terrasse.

Det er i stueplan også et stort brusebadeværelse, med vaskesøjle samt kombineret påklædningsværelse/depotrum, med fuld skabsvæg.

Vi glæder os til at vise dig boligen og alle dens kvaliteter.