Vester Vråvej 5, Ornebjerg, 4760 Vordingborg

Håndværkertilbud med 7 hektar jord i naturskønne omgivelser

SOLGT
Midt i den lille landsby Ornebjerg, går Vråvej ned til højre og de åbne markers gyldne skær, kommer en i møde.

Et godt stykke nede ad vejen kommer Vester Vråvej inde til venstre og som er en lille grusvej, der leder ned til 3 øvrige ejendomme.

Ejendommen er omkranset af åbne marker og de 7 hektar der følger med ejendommen, fordeler sig på 2 lodder (som er braklagt) og selve jagten er bortforpagtet frem til 1. januar 2023, hvorefter denne igen er fri til køber.

Bygningssættet består af stuehuset, en værkstedbygning samt yderligere en bygning (der var påtænkt som carport), hvor de 3 mure er rejst, men spærrene mangler at blive rejst (spærene findes og kan købes særskilt med for kr. 15.000)

Her er flisebelagt gårdsplads, haveafsnit med plæne og ellers randbeplantning.

Muligheden for hestehold kunne også være til stede (her er også en ridebane med målene 20x40) eller måske blot for jer, som har hænderne (skruet rigtig på) og som har mod på et byggeprojekt, der kan transformeres til netop det I selv ønsker.

Hele stueetagen er gravet ud og der er nu klart til og blive bygget nye gulve o.s.v.

Der er p.t ingen varmekilde i ejendommen (udover et par elpaneler på 1.salen) - så dette skal naturligvis også indregnes i projektet og derfor der ikke er noget energimærke.

Da der er tale om en landbrugsejendom er man ej heller omfattet af reglerne om tilstandsrapport og elrapport, & således ikke muligt og få udarbejdet..

De rum der er i stueetagen er badeværelse, køkken og stue - hvorfor der samtidig er trappe op til 1.salen, indrettet med repos og 2 værelser.