Vestergårdsvej 12, Ørslev, 4760 Vordingborg

Æstetik og funktionalitet i skøn forening - lækker kvalitetsvilla fra 2003 på lukket vej i Ørslev

SOLGT
Kører man ned for enden ad den lukkede Vestergårdsvej i Ørslev, bemærker man straks denne lækre villa på 241 familievenlige kvadratmeter. De smukke kulbrændte mursten, det mørke tegltag og de mange store vinduespartier springer straks i øjnene. Den gode oplevelse forstærkes yderligere af det lille ankomstområde og det store, nyere garageanlæg, som matcher husets øvrige stil.

Træder man ind boligen, bliver man forført af lyset, som strømmer ind fra alle verdenshjørner og fra de store ovenlysvinduer. Flere steder er der loft til kip, og det giver både luft og bidrager til en spændende rumoplevelse.

Stilen er tidløs, og det lyse HTH-inventar i køkkenet, bryggerset og på de to badeværelser giver en flot sammenhæng, mens vekselvirkningen mellem de nydelige, mørke klinkegulve og de lyse trægulve giver boligen karakter. Der er naturligvis gulvvarme overalt i huset, og det er yderst behageligt i vinterhalvåret, ligesom solcelleanlægget på taget er godt for både miljøet og økonomien. Endelig er der smart IHC-anlæg.

Det er ikke kun detæstetiske som skal fremhæves. Dette hus har også masser af funktionalitet.

Boligens 241 kvadratmeter giver masser af plads at brede sig på, og indretningen er utrolig gennemtænkt med øje for familiesamværet og privatlivet. Således skaber det store, lækre køkken-alrum en fantastisk ramme om familielivet. I køkkenet er der god plads til fælles madlavning, og alrummet samler både familien ved spisetid og egner sig perfekt til lektielæsning.

Alrummet og den indretningsvenlige stue med store ovenlysvinduer adskilles smukt af et stort glasparti til kip. Glaspartiet skaber en flydende overgang mellem de to rum, og vælger man at lade den smukke franske dør stå på vid gab, får man et stort sammenhængende opholdsrum. I stuen er der store ovenlysvinduer, og det giver masser af naturligt lys i rummet. Huset åbnes også op udadtil, da der fra alrummet og fra stuen er dobbeltdøre ud til et stort delvist overdækket terrasseområde.

Boligen byder også på en separat forældreafdeling, som består af et soveværelse med ovenlysvindue og udgang til haven, et walk-in-closet og et badeværelse med hjørnekar og bruseniche i glasbyggesten.

I modsatte ende af forældreafsnittet er der to lyse børneværelser med indbyggede skabe og midt imellem disse et ekstra stort multirum, hvor børnene kan spille PlayStation med klassekammeraterne uden at det forstyrrer husfreden. Boligen indeholder også endnu et værelse/kontor og endnu et lækkert badeværelse.

Fra entreen er der forbindelse til et ekstra stort bryggers, hvorfra man har videre forbindelse til den dobbelte garage - en yderst praktisk løsning, som gør, at man kan bære indkøbsposerne direkte ind i boligen uden at blive våd på regnvejrsdage.

Ligesom inde i boligen er der masser af plads at udfolde sig på ude i den store ugenerede have. Udover det store terrasseområde består haven af en stor græsplæne, der er flankeret af smukke blomsterbede. I haven er der desuden drivhus, hvor man kan dyrke sunde grøntsager.

Lige bag grunden er der et frodigt skovområde, hvor børnene kan lege trygt, ligesom der fra den fredelige villavej er stisystem til byens skole, daginstitution og sportshal. Ørslev har flere dagligvarebutikker, og der er endvidere blot seks kilometer til Vordingborg centrum.

Der er meget mere at fremhæve ved denne kvalitetsvilla i Ørslev. Bestil en fremvisning i dag, og få resten af fortællingen leveret ude på adressen..