Vikkevej 11, 4750 Lundby

Hyggeligt fritidshus i stor lukket og kuperet have, i naturskønt område

SOLGT
Ejendommen er beliggende i området i Kostræde Banker mellem Vordingborg og Næstved.

Der er 7 km til den fine badestrand ved Svinø, 2 km til købmanden i Køng, 5 km til togstationen i Lundby og ca. en halv km til busholdepladsen.

På turen ud ad Bankevejen - som er vejen hvorfra de øvrige veje forgrener sig - ligger Vikkevej gemt oppe ad rolige veje på venstre side. Området Kostræde Banker er en blanding af både helårs- og fritidsboliger, omkring Vikkevej, dog overvejende fritidsboliger på forholdsvis store grunde, hvilket giver et fredeligt miljø.

Fra området er der autoriserede vandreruter mod både Næstved, Vordingborg og Præstø. Der er også lokale gåture, ikke mindst til UIdsigtsbakken ved Dybsø Fjord.


Det første man lægger mærke til, når man ankommer til ejendommen og stiger ud af bilen, er stilheden.
Huset er hyggeligt beliggende på en naturgrund, i et meget kuperet terræn, med en stor græsplæne i midten, omgivet af randbeplantning af forskellig art. Der er rige muligheder for at kunne finde læ, sol eller skygge.
Tilkørslen foregår ad en lille grusbelagt stikvej med kun få huse.

Ejndommen er opført med facader af dels pudset hvidmalet mur og dels rødmalet træbeklædning, atg af eternit. Der forefindes et lille fritliggende redskabsrum "gemt" på grunden med plads til plæneklippe mm.

Der er indgang ad terrassedøren via llille overdækket terrasse - et naturligst sted at træde ind i ejendommen. Her kommer man ind i den hyggelige stue med åbent til kip og dejlig udsigt over den hyggelige grund. Den store træterrasse går næsten halvvejs omkring huset.

I det hyggelige køkken med alle hvidevarer er der spiseplads til 4 samt udgang til terrassen. Herudover er der et lille soveværelse og et gæsteværelse samt naturligvis et badeværelse.

Med lyse gulve og hvidmalede lofter fremtræder huset lyst og venligt.

Det er anvendeligt heleåret da det er velisoleret - og fint opvarmes med enten varmepumpe eller brændeovn.

Alt er nemt og ligetil, som na nu forventer af et fritidshus, hvor man tager hen for at finde ro og slappe af.