Villa Gallinavej 22, 4684 Holmegaard

Her har I for alvor chancen for at realisere den helt unikke boligdrøm! - lystejendom/fritidshus

SOLGT
Lystejendom/fritidshus

Her udbydes en unik ejendom med en sjældent superb beliggenhed og en aldeles betagende udsigt, der topper skalaen.

Fra husets terrasse er der frit udsyn mere end 20 km væk, udover sø og landskab med bl.a. Holmegaard Mose og Gødstrup Engsø.

Ejendommen udgøres af en ægte naturgrund på 4,8 ha hvor bygningerne er beliggende i klimasikre 83 meters højde, på stedets absolut bedste spot - vigtig viden for den køber der måtte ønske at opføre nyt, da tilladelse som bekendt ofte bedst opnås på samme beliggenhed.

Stedet er beliggende i landzone (dog tæt på bymiljø) og er for nuværende bebygget med et fritidshus, hvor helårsbeboelse er lovlig grundet zonestatus.

Der er ikke bopælspligt på ejendommen og det kan derfor frit anvendes både som sommerhus eller som helårsbeboelse.

Alle muligheder er således åbne for en ny køber, der måtte ønske at realisere drømmen om den sublime familieoase med en fantastisk beliggenhed, som man skal lede meget længe efter.

Der er en fantastisk ro på stedet, ren terapi for sjælen - en ejendom der så afgjort skal ses og opleves!

Grunden: Arealet er en stor kuperet naturgrund med spredte biotoper af ældre og yngre træer i symbiose, åbne engarealer og en 5.000 m2 sø, noget tilgroet, men stadig med lidt vandspejl, som nemt kan retableres.

Grunden kræver nærmest ingen pasning som den er i dag, men der er naturligvis plads til dyrkning af alverdens økologiske herligheder og anlæg af parklignende have for den nye køber, der måtte gå med sådanne tanker.

Grunden støder op til det enorme Hesede skovområde, der hører under Gisselfeld og der er derfor et meget rigt dyreliv på alle årstider.

For den natur- og jagtinteresserede er der hver dag både råvildt, dådyr og krondyr på ejendommen.

Der er rig mulighed for eget dyre- og hestehold og tillige tidligere CHR registreret dyrehold på ejendommen, fra bl.a. dådyrfarm. Fra hjorteholdet er der opført en trælade på 74 m2 (med indlagt strøm) som bidrager til ejendommens samlede registrerede areal.

Området: Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden.

Vent blot til I oplever den storslåede natur som udgør dette pragtfulde område. Gødstrup Engsø, er et EU beskyttet fuglereservat med flere rødlistearter. Her yngler havørne og de imponerende fugle ses ofte fra terrassen. Søen indgår i Sjællands største moseområde, Holmegaard Mose.

Som vejnavnet indikerer, ligger vi også tæt på selve Villa Gallina, som er en af Danmarks smukkest beliggende skovrestauranter.

Området er rigt på kulturhistorie og berømt for at have huset og inspireret nogle af Danmarks største kunstnere bl.a. H.C. Andersen og Thorvaldsen og også Christian Winthers "Hjortens flugt" er en hyldest til det smukke område.

I familiemæssig henseende er der ikke langt til institutioner, skoler, sport og fritidstilbud. Indkøb og hverdagens fornødenheder ligger indenfor ganske få minutter, ligesom den eftertragtede dag- og kostskole, Herlufsholm, nås på 10 minutter i bil - Hovedstaden på bare 45 minutter.

Vi opfordrer igen til at besigtige ejendommen - dette er den sjældne beliggenhed, som der er meget langt imellem - måske også den, som I har ledt efter?

Til trods for, at ejendommen er noteret som et fritidshus og derved ikke har bopælspligt, er der mulighed for at ændre det til en helårsbolig (der er naturligvis visse betingelser der skal opfyldes) - men ejendommen ligger i landzone og ejeren har selv benyttet den som helårsbolig, de sidste 14 år.

Selve boligen vil de fleste sikkert mene trænger til renovering og dette med rette, men det har vi naturligvis taget højde for i prisfastsættelsen - så om man ønsker at renovere på den eksisterende bolig, opføre et nyt smukt bjælkehus, eller måske den ultimative funkisvilla - er helt op til den nye ejer.

Boligen er indrettet med en god åben stue med brændeovn og udgang til stor overdækket terrasse, hvor man føler sig "blæst bagover" - af en udsigt, som sjældent er set magen til.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stue, her er tidligere baggang, som ejer har indrettet med en form for hems, der er 2 gode værelser, brusebadeværelse, separat toilet og fordelingsgang - der munder ud i en større havestue.

Nær ved huset er der også to annekser/gæstehytter på hver 20 m2 samt skjult et stykke fra huset, træladen på 74 m2, der tidligere har fungeret som foder- og fangsthus til dådyr. Der er indlagt strøm i alle bygninger og trukket vand frem til gæstehytterne.

Forklaring af bygningsarealerne: Bygning 1 er huset inkl. havestue - Bygning 2 er gæstehytte/anneks A - Bygning 3 er gæstehytte/anneks B - Bygning 4 er fangshuset/træladen for dåvildt og den er 74 m2. Der er indlagt fibernet på ejendommen af Comflex fiber, der leverer 200/200 mb fiberbredbånd.