Vindebækvej 27, Vindebæk, 4792 Askeby

Når charmen ikke kun kommer indefra

Dem der køber denne ejendom får et sted hvor stranden og skoven er i umiddelbar nærhed.

Her er det let at komme til 3 strande; Vindebæk Strand som ligger en cykeltur væk og kan ses fra vejen, Rytsebæk og Hjelm strande som begge er en kort køretur væk. Cykler man i modsatte retning af Vindebæk Strand kommer man til Fanefjordskoven, der byder på smukke gåture og hvor man også kan benytte sig af de nybyggede shelters.

Hvis ønsket er at sejle ligger Hårbølle havn ca. 3 kilometer væk, hvor man kan have båden liggende og der er stemning og sommer-cafe-miljø for enden af Vindebækvej i Hårbøllehuset. Området er et yndet sted for mennesker der også gerne vil være sig selv og som ønsker at bruge den smukke og mangfoldige natur på Møn

Ejendommen i nummer 27 ligger ud til marken i starten af den lille landsby Vindebæk. Nærmeste nabo er en nyere lade som hører til nabogården og som skærmer godt for vinden, så haven kan nydes uanset vind og vejr.

Det stråtækte bondehus ligger midt på grunden - indkørslen og gårdspladsen er med ralsten - der er et stort udhus og haven er let at holde med græs, højbede og de gamle frugttræer, der skærmer for solen og giver en masse hyggekroge.

Indvendig er hyggen også intakt - med rigtig landhus-stemning og en atmosfære der taler til en.

Fra forhaven med koplede brosten træder man ind i entreen.
Badeværelset er lyst, med granitfliser og her er brusebad og vaskemaskine.

Køkkenet er charmerende med masser af skabs- og arbejdsplads og med dør ind til stuen - hvor lyset vælter ind fra begge sider. Brændeovnen og varmepumpen kan varme hele huset op, så man ikke behøver at sidde og fryse.
Fra stuen er der udgang til baghaven og der er plads til både sofaområde og spisestue. Der er 2 åbne trapper til 1.salen; den ene (i den bagerste ende af huset) fører op til et hyggeligt værelse - som ikke er godkendt. I den anden ende leder trappen op til en repos med adgang til gæsteværelse, dejligt soveværelse og et lille toilet.

Der er nyere stråtag og lofthøjden er under bjælkerne ca. 1,87 meter og mellem bjælkerne ca. 2,00 meter.

Er drømmen et stråtækt bondehus med bindingsværk der oser af hygge og giver mulighed for at leve det gode liv skal man ikke lede mere. Kom og oplev stemningen og vurder selv.