Vinkelvej 32, 4760 Vordingborg

Markant villa i 2 plan - 4 værelser og en lukket have med atmosfære

Facaden mod syd toner frem og jo tættere man kommer på - desto mere fornemmer man - at der er tale om noget særligt.

Villaen er nok det som de fleste vil betegne som en murermestervilla, med de smukke røde facader der changerer smukt med de røde tegl, karnappen giver kant og det hele føles på en eller anden måde bare rigtigt.

Haven er nem og overskuelig - der er plæne - solterrasser - gårdhave med fliser og en relativ lang indkørsel, med plads til 2 biler.

Bagdøren går op og ind træder man i bryggerset - klinkerne skinner, her god bordplads, installation for vaskemaskine og tørretumbler og inde til højre, ligger badeværelse med opvarmet klinkegulv og muret bruseniche.

Fra bryggerset er der samtidig trin op til det store åbne køkken/alrum med adgang til viktualierum.

Køkken/alrummet fungerer samtidig også som spisestue, hvor der er dobbeltdør ud til gårdhaven og samtidig ind til de 2 stuer en suite, hvor den ene er med stor karnap ud mod gaden.

Her er også pudsede lofter med stuk og rosetter flere steder og i vestfacaden ligger selve hoveddøren og entre`en - med trappe op til 1.salen.

På 1.salen er der blevet plads til fordelingsgang og hele 4 værelser - så villaen rummer faktisk utrolig meget.

Vi syntes I bør komme og se, hvad det er vi mener.

Vinkelvej ligger i byens sydlige del - vejen forbinder Færgegårdsvej og Marienbergvej - SFO`en og "Fritten" ligger nærmest i baghaven - begge havne indenfor 5 min. til fods - hovedstrøget i byen indenfor 10 minutter - bybussen lige om hjørnet og stadig i rolige omgivelser.

Vordingborg er en by og købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune, der hører under Region Sjælland. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster.

Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie. Ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger, er byens fremmeste seværdighed. Den eneste fuldt bevarede del, Gåsetårnet, er byens vartegn. Der findes desuden en historisk-botanisk have på voldterrænet; den er skabt i 1921 af landskabsarkitekt G.N. Brandt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647 Horticultura Danica af Hans Raszmussøn Block. Byens kirke Vor Frue Kirke stammer fra 1388 og ligger på kirkeengen, hvorfra resterne af en voldgrav strækker sig til slotsruinen.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne samt jernbanestation og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.