Violvej 4A, 4760 Vordingborg

Elegant patriciervilla - hvor stil og atmosfære - går hånd i hånd

SOLGT
Æstetisk og en beliggenhed på en af de eftertragtede veje i området omkring Kirkeengen i form af præsentabel hvidmalet patriciervilla fra 1910 i flere plan omgivet af smuk lukket have, med høje gamle træer og pryd, der skaber en stemning af diskretion og privatliv.

Villaen er løbende moderniseret med respekt for det oprindelige, hvor der bl.a. er kommet nyt tag med sort glasserede tegl i ca. 2010, de gamle vinduer er kittet og malet, facaderne ordnet o.s.v. - så glæd jer til og opleve noget helt særligt og med historien der er, at den gang ejendommen blev bygget, var det som hjem for Fru Christiansen, der grundlagde husmoderskolen.

Adressen til ejendommen hedder Violvej - hvor man allerede når man kører op ad vejen kan se, at kvarteret er noget særligt og endnu mere "gemt af vejen" - ligger ejendommen ned til højre.

Ejendommen står meget velholdt med oprindelige detaljer, hvor man fra flere af rummene i ejendommen har udsigt til Kirkeskoven og det fredfyldte fra kirkegården, der grænser op til ejendommen.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af. Her er både stort stuemiljø med integreret veranda med dør til haven, smukke gamle inskreptioner over dørene osv. - som alt sammen skaber et helt enestående miljø og atmosfære.

Haven er fyldt med farverige blomster, grønne buske og træer, der kaster skygger på den store græsplæne, foruden en charmerende solterrasse og en helt særlig stemning.

Hovedindgangen til ejendommen er i facaden mod nord, hvor et smukt indgangsparti byder velkommen indenfor i den smukke og imponerende hall, med smuk trappe med repos til 1. salen og nedgang til kælderen.

Der bydes på 2 stuer en suite, med indbygget veranda, der samtidig også har udgang til haven, et smukt lysindfald fra syd, højt til loftet og stukloft.

Spisestuen ligger seperat, køkkenet er enkelt med klinkegulv og udgang til fliseterrasse mod vest.

På 1. salen er der repos, 3 store værelser - hvor det ene har udgang til den smukke balkon samt et charmerende badeværelse med brus og kvist, hvor badekaret med løvefødder er placeret og hvor udsigten til det grønne kan nydes i fulde drag.

Kælderen er med en lofthøjde på ca. 1,80 meter og med forkælder, hvor fjernvarmen er installeret, 2 disponible rum samt vaskerum med opgang til terrassen ved køkkenet.