Volmersgade 11, 4760 Vordingborg

I den sydlige del af byen - med lukket have og swimming-pool

SOLGT
Masnedsund er navnet på farvandet mellem det sydligste Sjælland Vordingborg og øen Masnedø.

Sundet krydses af Masnedsundbroen som sammen med Storstrømsbroen mellem Masnedø og Falster er bindeled for såvel tog- som biltrafik mellem Sjælland og Falster.

Masnedsund er tillige navnet på de sydligste kvarterer af Vordingborg blandt andet med industri- og lystbådehavn, boligkvarteret Ore med Ore Strand og andre boligområder.

Vordingborgs første jernbane (Sydbanen) lå i Masnedsund og blev oprettet i 1870. Efter den først Masnedsundbro åbnede i 1883. kørte togene og til Masnedø med adgang til færgeforbindelse til Falster og 1897 fik stationen forbindelse med Kalvehavebanen.

I forbindelse med åbningen af Storstrømsbroen og den nye Masnedsundbro i 1937, åbnede den nye Vordingborg Station i den nordlige del af byen og Masnedsund Station mistede efterhånden sin betydning.

Nu er der til gengæld er andet stort byggeri i gang i forbindelse med den nye Storstrømsbroen og den kommende Fehmern-forbindelse, så der er virkelig tale om udvikling i området.

I 2015 har Masnedsund stadig en masse goder - Netto og Lidl har placeret sig her - pizzariaet ligger her også - Rudolf Steiner Skolen ligger næsten "omkring hjørnet" - bybussen kører det meste ad døgnet - Marienberg Skolen ligger her også - sydhavnen har stadig plads til flere både og ligger kun 5 minutters gang væk - badestranden ved Ore (med blåt flag) kan man cykle til på 15 minutter og stationen med timedrift til København kan nåes indenfor 10 minutter på cykel og ligger i umiddelbar forlængelse. af byens hovedstrøg.

Ejendommen i nr. 11 ligger ca. midt på Volmersgade.

Haven er orienteret mod syd, der er godt med plæne og den øvrige del af haven er flisebelagt og selve swimming-poolen er med målene (9,5 x 4,5) og har samtidig fået ny "dug" i 2015.

Selve boligmassen består af boligen - der er sammenbygget med garagen (med automatisk port), ligesom der også er udhus, drivhus og lille cykelskur samt flisebelagt indkørsel.

Boligen og garagen er opført i kalksandsten, hvor den største del er skalmuret, taget på boligen er skifereternit og på garagen er der oprindeligt paptag og efterfølgende er der lagt stålplader ovenpå.

Der er 2 indgange til ejendommen, hvor vi vælger og starte i forbindelse med garagen og træder direkte ind i en lille baggang med skabe, der forgrener sig ud til garagen (så man kan gå tørskoet ind, når man kommer hjem i bilen).

Her er seperat vaskerum med installation for vaskemaskine og tørretumbler, fyrrum (hvor fjernvarmen er installeret) samt flisebadeværelse med brus og adgang til saune.

Stor åben stue med seperat pejseafdeling, hvor pejsen er med brændeovn-indsats og udgang til overdækket terrasse.

Spisestue/værelse med dobbeltdør ind til stuen, køkken, flisebadeværelse med muret bruseniche samt entre med skabe og åben trappe op til 1.salen.

På 1.salen er der repos/fordelingsgang med mange indbyggede skabe, børne/gæsteværelse med kvist samt stort soveværelse med udgang til svalegang.