Vordingborgvej 75, 4773 Stensved

Murermester villa midt i Stensved med 1.sal, kælder og stort udhus/garage

SOLGT
Turen til og fra København af motorvejen tager ca. 1 time. Når turen går hjem og det høje punkt for enden ad afkørsel 41 toner frem - kommer et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne til syne og den landlige ro falder automatisk på.

For enden ad afkørslen drejes til venstre mod Stensved - en lille køretur på under 5 minutter og byskiltet viser, at vi er ved at være hjemme.

Stensved er en mindre by - den har alt hvad man med rette må kunne forvente - 2 supermarkeder, boldbane, sportshal, skole til og med 9. klasse, børnehave o.s.v. - alt væk fra storbyens stress og larm.

Området er også rig på natur og kultur - bl.a. Petersværft - der består af en lille gruppe velbevarede, kønne huse, en barklade og en bro, hvor man kan ankre op. Dette intakte kulturmiljø, bygget af Peter Johansen, finansmand og godsejer, var en kort overgang skibsværft omkring 1777, og fra 1807-1814 fungerede værftet som fl ådebase under Englandskrigene. På begge sider af Petersværft breder skovene sig, Stensby Skov mod vest og Langebæk Skov mod øst. Nær kysten finder man stadig statelige flådeege. Egetømmeret blev brugt til bådbyggeri og egebarken brugtes til garvning. Barken opbevaredes i Barkladen inden den blev fragtet videre.

Petersværft ligger ud til kysten mellem Stensved og Langebæk.

For enden af Skyttemarksvej er der adgang til det store - tidligere militærområde - ved Kulsbjerg.

Området er nu ændret og blevet et fristed for passionerede sportsfolk - hvor der netop er blevet indviet 2 nye mountainbike-spor etc. og sammenholdt med den pragtfulde natur - er det et yndet sted.

På hovedgaden i Stensved - på vejen hvor man på den ene side har Rema1000 og den anden side har Netto - og så blot en smule længere fremme, ligger selve ejendommen inde til venstre.

Ejendommen er opført som det man traditionelt kalder en "murermester-ejendom" med 1.sal og en mindre kælder, med facader i røde sten og taget med røde tegl.

Udover selve boligen er der sammenbygget udhus, som har haft funktionen af viktualierum, vaskerum og lille værksted og endnu en sammenbygget del, som har været anvendt til garager og yderligere udhus/oplageringsplads, og disse bygningsdele er ligeledes i røde sten og her med eternittag.

Der er god indkørsel og parkeringsmuligheder, haven er primært med græs, der er god randbeplantning der lukker haven inde og som ekstra bonus er her også et par fliseterrasser.

Ud mod vejen ligger hoveddøren og bag denne ligger entre`en, der forgrener sig ud i en lille fordelingsgang, der også har trappe til 1.salen.

Her er stor sydvendt opholdsstue med brændeovn, kig til markerne og med dobbeltdør ind til spisestuen.

Køkkenet er funktionel, har dør ind spisestuen og nedgang til fyrkælderen, hvor naturgassen sidder installeret og ifølge sælger er fra ca. 1995. Endvidere er der også fra køkkenet dør ud til "udhuset", med trin ned til bagdøren og de yderligere rum, som anført ovenfor.

1.salen er - som det øvrige i ejendommen - lys og venlig. Her er retro-badeværelse med kar, repos samt 2 gode værelser, hvor det ene har rigtig fin udsigt over de åbne marker.

BEMÆRK, skunkene i begge sider er meget høje, så skulle man få behov for mere gulvplads, kunne der være en mulighed her, for at inddrage disse.

Sælger oplyser samtidig, er der er lagt fibernet IND TIL EJENDOMMEN - men IKKE IND I ejendommen, så dette skal der betales for, såfremt man som køber pågældende tilsluttet.