Coming soon

Landsted i Guds frie natur

Området har mange dejlige skove, hvor man kan gå nogle pragtfulde ture. Der er ligeledes motorvejstilkørsel tæt ved i både syd- og nordgående retning. 

I alt er der 289 bolig kvm i ejendommen, der ligger på en grund på ca 5500 kvm, fordelt på den oprindelige have og et senere tilkøb.

Haven har udover drivhus og lidt køkken højbede også frugttræer. Resten af haven er udlagt som park. En hyggelig gårdhave med en bred overdækning mellem husene, gør den anvendelig både tidligt og sent på året. Desuden findes et lille værksted og et overdækket område til brænde etc. Hele ejendommen opvarmes med jordvarme. 

Landsted

Stor moderne palævilla i 2 plan fra 2011

Spændende moderne palævilla beliggende i Nyråd ved Vordingborg.

Stor moderne palævilla i 2 plan fra 2011

Overdækket terasse og havudsigt

Nyd denne udsigt fra jeres helt eget træhus på 77 kvm. bestående af stue, bad, køkken, 3 værelser og overdækket terrasse.

Dertil 25 kvm. carport, så bilen også kan stå i tørvejr. 

Træhus

Skovridderboligen

Skovriderboligen ligger på Skovhuse Gade i Langebæk, midt inde i skoven, for enden af en lang markvej. Boligen er opført i 1827 og er på 195 kvadratmeter. Dertil hører værkstedsbygning på 158 kvadratmeter samt øvrige små bygninger.

Skovridderboligen ligger på en 1.825 stor grund kun omkranset af marker og skov.

Skovridderboligen

En stemning som i "gamle dage"

Skøn villa beliggende i Præstø. Det er ikke kun selve ejendommen der stjæler opmærksomheden, men også den storslåede natur der er omkring boligen.

En stemning som i gamle dage