Hos Ejendomsmægler Henrik Ejby samler vi på glade kunder

 • Vi kan på det varmeste anbefale Ejendomsmælgerfirmaet Henrik Ejby. Vi havde Samantha Hartmann til at at være mægler på vores hus. Vi havde rigtig mange fremvisninger. Nogle gange flere gange om dagen, og selvom der er langt i mellem firmaet og vores hus. Det betød meget for os. Samantha er rolig oprigtig og meget professionel i sit arbejde. Ingen smarte fiduser men ren gensidig tillid fra start til slut. Tak for at have hjulpet os med at sælge vores hus på små 2 uger.

  Joy Lindholm Lassen

 • Der gøres et fantastisk arbejde hvor ejendomsmægler lytter til sælger/ køber. Henrik Ejby har den rette forståelse for køb og salg af bolig 

  Heidi Rasmussen

 • Det har været en kæmpe fornøjelse af arbejde sammen med Henrik Ejby omkring salget af vores bolig. Vi har helt vejen igennem følt os fuldstændig trygge og vi har haft en meget åben og ærlig dialog. Det har vi sat stor pris på. Henrik arbejder meget professionelt, og følger hurtigt op på alt omkring boligen og salget, til glæde for bade sælger og køber. Vi kan kun give Henrik vores varmeste anbefalinger.

  Rikke Bangild

 • Vi har haft en fantastisk oplevelse/handel med Henrik Ejby Vi stod i en presset situation og vil derfor godt overtage huset hurtigt. Der gik under én måned fra vi kiggede på huset, til vi var flyttet ind Vil til hver en tid anbefale at købe ejendom hos Henrik Ejby.

  Sandra Jensen

 • Jeg vil lige takke mange gange for en god og professionel handel i forbindelse med salget af mit hus. Håber vores veje krydses igen

  Morten Nielsen

 • "Jeg kan forsikre dig om, at I har fået en ambassadør for jeres virksomhed, som på ingen måde vil undlade at anbefale jer, hvor det kan være relevant."

  Sælger af Vordingborgvej 75, 4773 Stensved

 • "Jeg havde en fantastisk oplevelse som sælger og oplevede en autentisk og detaljeorienteret ejendomsmægler, som sikrede et godt forløb"

  Sælger af Færgegaardsvej 89, 3. MF. Vordingborg

 • "Kære Vinni. Selvom du er sælgers ”mand” vil vi gerne takke dig for din nærværende måde at servicere os på ved handelen af Vesternæsvej 2, Bogø."

  Køber af Vesternæsvej 2, 4793 Bogø