Rigtig mange kvadratmeter i både boligen og haven | Henrik Ejby

Rigtig mange kvadratmeter i både boligen og haven

Ejendommen her, er i den grad ideel for haveelskeren eller blot den, der ganske enkelt ikke kan stå for en stor pragtfuld og lukket have og samtidig masser af plads.

For familien der gennem rigtig mange år har boet i ejendommen, har haven været en stor del af deres liv - rent faktisk har interessen for haven været så stor - både for dem selv, men også andre haveentusiaster, at de ofte har været udflugtsmål for forskellige haveforeninger, der har også har haft nydt haven.

Sælger har selv forestået alt hvad der er foretaget i haven, det være sig fra alt beplantning, med bl.a. store Rhodedendron-bede, utal af frugttræer, blomsterhave, urtehave og en smuk lille lund, er det også blevet til, og som en ekstra bonus, har sælger nedgravet regnvandsbeholdere med plads til ca. 20.000 m3, da der - som bekendt - går rigtig meget vand til, når haven skal vandes.

Man finder også flere dejlige terrasser og fra den sydlige del af grunden, er der udsigt over de åbne marker - ned til Troldbjerg-skoven - hvor årstiden kan følges på de skiftende farver i naturen.

Med en have så stor som denne, er også behov for udbygninger, her er stor garage med 2 automatiske porte, værksted, hønsehus, 4 drivhuse, gæstehytte, en stor kattevoliere på ca. 30 kvadratmeter og dertil yderligere 20 kvadratmeter, fuglevoliere på ca. 25 kvadratmeter, sammenbygget med ca. 12 kvadratmeter opvarmet fuglehus, der forsynes med varme fra fyret.

Ejendommen ligger lige få minutters kørsel fra Ørslev, der samtidig ligger ca. 4 kilometer fra Vordingborg - rent faktisk ligger den på strækningen der fører ud til sydmotorvejen (E47 & E55) og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Foran selve boligen er der anlagt en fliseterrasse - som vender stik syd og med udspring fra terrassen ligger både baggang, terrasseindgang og selve hovedindgangen til ejendommen.

Entréen er rummelig, klinkebelagt og med åben trappe til 1.salen.

Både spisestuen og dagligstuen er store, der åben pejs i dagligstuen og adgang til vinterhave, med videre udgang til terrassen.

Køkkenet er stort - nok det som de fleste vil betegne som et køkken/alrum, i forskudt niveau, hvor det gamle funktionsdygtige brændekomfur luner skønt i lokalet og med udgang til overdækket terrasse. I forbindelse med køkkenet stort depotrum.

Her er også badeværelse med både brus og badekar med gulvvarme, grovkøkken samt fyrrum med pillefyr og udgang til den vestvendte terrasse.

1. sal er med en rummelig repos, toilet, stort soveværelse, værelse med udsigt over parken og yderligere uudnyttet loftsrum.

Bestil salgsmateriale

Hvis du er interesseret i at få salgsopstilling, energirapporter og andet salgsmateriale,

Så kontakt os på:
 7199 4760
 info@henrikejby.dk