Krondrevet 11, 4760 Vordingborg

Erhverv på 545 m2 med stor bolig på 228 m2

Blandet bolig/erhverv i Vordingborg på i alt 773 m2
*Beliggende i erhvervsområde ved indfaldsvej fra Næstved
*228 m2 bolig og 545 m2 erhverv, hertil bygning på 54 m2 (garage, benyttes som en del af erhvervet) samt udhus på 21 m2
*Overtages til købers fulde disp.
*Indvendigt fremstår det hele pænt og nydeligt i både bolig og erhverv
*Erhverv anvendt til Fitness Center (flyttet til større lokaler)
*Kalkuleret afkast 9,86%

Ejendommen
Ejendommen består en erhvervsejendom fra 1976 på hele 545 m2 som har været anvendt af sælger til fitnesscenter. Et center som er flyttet til nye lokaler i byen. Erhvervsdelen er indrettet med store åbne rum, velkomstområde samt store og flotte omklædningsrum med brus. Erhvervsdelen kan let omdannes til håndværksvirksomhed, showroom eller kontor, hvilket vil falde godt i tråd med det er erhverv som forefindes i resten af dette erhvervsområde hvori ejendommen er beliggende.
Flere af ejendommene i dette område har kombineret bolig og erhverv som denne ejendom. Boligdelen i denne ejendommen består af en villa fra 1978, som indvendigt er lækker og funktionel istandsat og rummer hele 228 m2.
Stueplan er indrettet med bryggers, to soveværelser, flisebadeværelse med brus og ikke mindst et stort åbent køkken alrum i forbindelse med stue og direkte udgang til sydvestvendt have og terrasse, hvilket også betyder en meget lyst og indbydende rum.
1.salen er indrettet med master bedroom, stort lækkert flisebadeværelse med tilhørende walk-in closet, et mindre værelse og ikke mindst en stor lækker og lys opholdsstue, hvor man også har indrettet en god hjemmearbejdsplads, hvilket gør, at hele familien kan være sammen i dette store rum, præcis som i det lækre køkken alrum i stueplan.
Alt i alt en lækker villa og erhvervsejendom med masser af plads og ikke mindst potentiale.