Ålevænget 29, Nyråd, 4760 Vordingborg

Lysets stråler falder smukt ind gennem de mange vinduer mod syd

SOLGT
Ved afkørsel 41 får man et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur. Farøbroen og Storstrømmen, skoven og markerne. Freden sænker sig blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

På vej ned mod Nyråd ligger det lukkede kvarter omkring Ålevænget. Ålevænget er en flot og kuperet udstykning. Vejen snor sig og følger konturerne i landskabet, og husene ligger i skøn forskellighed - der er en mindre sø og børnene har masser af frirum.

Hér, godt 50 meter over havet, i usædvanlig og harmonisk sammenhæng med andre boliger, ligger ejendommen med sine 209 kvadratmeter under tag (de 164 kvadratmeter er bolig og den resterende del carport) og danner en smuk ramme om det gode familieliv.

Du kommer til at bo midt i en sydsjællandsk naturperle, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen, og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge, med en spektakulær udsigt 107 meter over havet. En mountainbikers paradis.

I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen, og adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 kilometer fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er en bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer En godt beliggende skole med klassetrin op til 6. klasse, sportshal og boldbaner. Ikke mindst den skønne natur med vandet, i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur. Hulemosesøen i nærheden af Ålevænget, er med sin forekomst af gedder, karper etc. et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men byder også på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Når man ankommer til ejendommen - kører man rent faktisk lidt op - for at komme ind i carporten - hvor der er plads til 2 biler og desuden også et redskabsrum.

Haven er i 2 niveauer - den ene i plan med selve ejendommen og fra fliseterrassen - trin op til den øvrige del - som primært er med plæne.

Det er måske lidt overflødigt at nævne - men der er naturligvis gulvvarme overalt - de fleste steder klinkegulve og generelt højt til loftet.

I bryggerset er god plads - der er masser af skabe, vaskemaskine og tørretumbler og den indgang - som primært bliver brugt i hverdagen.

Her er 3 gode værelser - et brusebadeværelse i "børneafdelingen" - stort og åbent køkken/alrum - entre (som sjældent bruges) - stort soveværelse med walk-in-closet og adgang til eget stort badeværelse.

Stuen er i åben forbindelse med køkkenet - der er udgang til haven og karnappen giver ligesom det hele mere kant.