Om Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby

Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby er i dag selvsagt ejet af Henrik Ejby, som har været i branchen siden 1986 og er uddannet ejendomsmægler og valuar.

Vi har handlet med ejendomme gennem tre generationer, og firmaet er oprindeligt etableret af farfar Hans Ewald Hansen, som dengang var ejendomshandler. Sønnen Per E. Hansen kom til i 1967 og er stadig den dag i dag en vigtig del af forretningen. 

Med mere end 50 års erfaring i branchen har vi opbygget en uvurderlig vidensbase og et stærkt lokalkendskab, som er et af vores vigtigste kendetegn.

Vi gør en forskel for dit salg
Som kunde hos Henrik Ejby får du ikke en ejendomsmægler som alle andre. Vi gør det ekstra ud af at vise det unikke ved din bolig, og vi tør godt tænke ud af boksen. 

Din bolig bliver vist frem fra sin bedste side på vores hjemmeside, hvor vi har gjort ekstra plads til flotte billeder, så en ny køber næsten allerede kan mærke nøglen i lommen. 

Vi bruger også de sociale medier aktivt for at skabe opmærksom omkring din bolig. 

Derudover har vi naturligvis vores ejendomme på flere andre platforme, som BOLIGSIDEN, BOLIGA og også på ejendomsmæglerkædernes hjemmesider.
 

Vi er medlem af:

Danske Selvstændige Ejendomsmæglere
Dansk EjendomsmæglerforeningKontakt eller læs meget mere om hele medarbejder teamet hos Henrik Ejby ApS