Ejby og Stad Erhverv vil sælge lokale erhvervsejendomme

presse stad ejby

Ejendomsmægler Henrik Ejby vil også handle med erhvervsejendomme. Derfor indleder han nu et samarbejde med Stad Erhverv.

VORDINGBORG - Der mangler en lokal spiller på området. Den nærmeste er i Næstved, siger Henrik Ejby om begrundelsen for at han nu vil ind på erhvervsejendomsmarkedet.

Hvorfor ikke bruge nogen, der er endnu mere lokale, siger han om det at kaste sig ud i erhvervsejendomsmarkedet.

Henrik Ejby har indledt et samarbejde med Stad Erhverv, hvor det vil være den tidligere Vordingborgdreng Martin Spangdahl, der vil være tovholder på erhvervsejendomssalget. I første omgang vil en mægler fra begge firmaer dog deltage i salgene. Begge firmaer ser frem til samarbejdet, for Henrik Ejby har det lokale netværk, mens Stad Erhverv har kontakterne og ekspertisen indenfor handelen med erhvervsejendomme - både som investering og som byggeprojekt.

Begge firmaer har de senere år oplevet en tendens til at erhvervslivet flytter udenfor hovedstaden, og den bølge vil man gerne tage del i. Samtidig ser begge parter mange lighedspunkter mellem sig. Udover at være uafhængige af kæder, stiller de samme krav til den service, de leverer.

Vi ville finde nogen, der har de samme ønsker og det samme niveau, som vi står for, siger Henrik Ejby og Martin Spangdahl er enig: - Vi føler, der er en god værdisammenhæng, siger han. I øjeblikket er de to ejendomsmæglervirksomheder igang med at tilpasse deres websites, så de er koblet til hinanden. De forventer at samarbejdet vil køre fra fuldt blus med starten af februar måned, men allerede i skrivende stund er der sat gang i fire erhvervsejendomshandler i Vordingborg.

Kilde: Sydsjællands Tidende