Professionel hesteejendom i Sverige

En helt igennem moderne og professionel hesteejendom med alle tænkelige faciliteter beliggende i det smukke Sverige i byen Vollsjö

Ejendommen har egen travbane og er skræddersyet til den trav interessere, men er også meget velegnet til islænderfolk eller rideheste.

Travbanen er 750 meter og der er desuden en lige-ud-bane på 650 meter med 10% stigning. Der er en moderne stald med 20 hestebokse, vandspiltov med varmt vand, vandkopper, saddelrum, solarium, vaske maskine/bryggers, toilet, badeværelse med bruser. 

Ud over staldbygningen er der 2 læsdriftsstalde med plads til ca. 7 heste. Der er desuden masser af mulighed for at etablere flere bokse, hvis det ønskes. Derudover er der en stor lade, der tidligere har været anvendt som ridehus, hvilket nemt kan genetableres.

I forbindelse med staldbygningen er der desuden en lille lejlighed/rytterstue med køkken /alrum og værelse:
Der hører 11,2 hektar jord til ejendommen – heraf 2 hektar skov. Resten er udlagt til 14 hestefolde, som alle har læskure. Derudover findes der en lille sø på ejendommen og en hyggelig grillhytte med terrasse med udsigt ud over sø og hestefolde.

Selve beboelsen er af moderne standard, bygget i 2003 med stort bryggers, 4 soveværelser, 2 badeværelser med brus, åben køkken/alrum samt stue og store terrasser omkring huset.

På grund af den historisk lave kurs på den svenske krone fås denne professionelle hesteejendom til kun 4,6 mio dkr. 

>> SE MERE INFO HOS MÆGLEREN I SVERIGE <<