Vi søger en ny kollega

Vi har travlt hos Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby og søger derfor en erfaring sagbehandler med passion for ejendomshandel med snarlig tiltrædelse. 

Kunne du tænke dig en fremtid i ejendomsmæglerbranchen i en mindre og uafhængig, men meget ambitiøs mæglervirksomhed hvor høj faglighed, godt kollegaskab, uformel omgangstone, trivsel og arbejdsmiljø er i højsædet, så er muligheden der nu.

Vi leder efter den helt rigtige kollega, der har erfaring og kan vise gode resultater ved salg af fast ejendom. 

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Hvem søger vi?

En sagsbehandler med ansvaret for backofficedelen af en salgsproces fra A-Z.

En sagsbehandler med branchekendskab og kendskab til det sydsjællandske marked.

Vi ønsker derudover en udadvendt profil, der kan arbejde selvstændigt som tør sætte rammerne for egen rolle i teamet. Det er enormt givende, hvis du er god til at håndtere mange arbejdsopgaver på samme tid, kan arbejde selvstændigt og er dedikeret til dit arbejde, da der er weekendarbejde og fleksible arbejdstider i øvrigt. 

Vi ser gerne, at du har erfaring med Boligsystemet C&B, og har mod på at formulere egne boligtekster for fremtidige ejendomme, da vi sætter en dyd i at sælge ejendommene på autentisk vis.

Dertil kan skabe et godt og trygt forhold til vores kunder og dine kollegaer.

Hvad tilbyder vi? 

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby får du frihed under ansvar. Du vil samtidig have hverdag med løbende dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Så det er en stor fordel, hvis du er udadvendt og kan lide at arbejde med mennesker, "være på" og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Vi tilbyder en faglig og personlig udvikling med spændende arbejdsopgaver. En meget velfungerende arbejdsplads med plads til godt humør og mulighed for indflydelse.

Du får dertil to erfarne og hjertevarme kollegaer, som ser frem til at byde dig velkommen. 

Om Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby

Henrik Ejby er en uafhængig ejendomsmæglervirksomhed med mere end 50 års erfaring. Vi er specialister i at sælge kundernes boliger, uanset hvor den er beliggende geografisk.

Vi er meget stærke i vores nærområde Sydsjælland, Bogø, Møn og Lolland Falster.

Vores fokus er især på liebhaver ejendomme.

Ansøg nu

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og et CV til Henrik Ejby pr. email: henrik@henrikejby.dk 
Arbejdsopgaver, arbejdstider og løn vil blive uddybet til en eventuel samtale. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte indehaver Henrik Ejby på telefon 20836328 eller via mail: henrik@henrikejby.dk 

Ansøgningsfrist: 30. april 2024
Samtaler afholdes løbende.