Korshærsvej 16, Skaverup Strand, 4760 Vordingborg

Når mørket falder på er her helt mørkt og roligt & månens stråler spejler sig i fjorden

SOLGT
Mulighed for Flexbolig.

I området omkring Næs- & Skaverup Strand ånder alt fred og ro.

Jo længere ned man kommer ud af vejen og væk landevejen - fornemmer man hurtigt at man er på landet og på vej ud i Guds grønne natur.

Vejen man kører nedad hedder Skaverupvej og ender i bunden af fjorden. Før man kommer dertil - går Korshærsvej ned til højre - som en lille stikvej - og uden den store trafik.

Overfor ejendommen ligger et større grønt åbent areal der fører ned til fjorden - udsigten er faktisk ret flot - når man står og kigger ud på vandet - med de åbne marker og Rosenfeldts skove på den anden side.

Selve grunden er ret stor - her er 3.256 kvadratmeter - den er kuperet - lukket og udlagt som natur med flere indkørsler.

Nuværende ejer købte ejendommen for at rive bygningen ned og opføre noget andet - så udsigten kommer til sin rette - men er imidlertid igang med andre projekter og vil nu lade andre om og udleve deres drømme på grunden.

Når man ankommer til ejendommen og kører ned af den ene indkørsel - er det første der møder en - en overdækket fliseterrasse.

Den står ganske vist registreret som en carport - så det er op til en selv - hvad man syntes den skal bruges til.

Under terrassen ligger også hovedøren - som er den der benyttes - for at komme ind i ejendommen.

Entre`en der er klinkebelagt - er det første man møder - lige fremme ligger en stort værelse og inde til højre er stuen.

Den er lys - her er brændeovn og længere fremme ligger køkkenet.

Køkkenet er smalt - er godt med bordplads og her er også adgang til grovkøkkenet.

Indgangen til soveværelset er også fra stuen og længere fremmme i soveværelset - ligger flisebadeværelset - det er lyst og her er bruseniche.

Som en lille kuriosa fortæller historien, at i yngre jernalder og vikingetid lå en lille bebyggelse på Næs i bunden af Avnø Fjord, hvor vikingeskibene kunne lægge til. Udgravninger har afsløret huse, værkstedshytter og brønde og et rigt fundmateriale, der fortæller om mange håndværksaktiviteter.