Lungskilde 11, Enø, 4736 Karrebæksminde

Hyggeligt fritidshus - ikke langt fra hverken stranden eller bylivet

SOLGT
Sommerhuset her på Lungskilde 11 ligger kun ca. 500 meter fra det - som man godt kan kalde - en helt fantastisk badestrand - lang, bred og sand i lange baner.

Udover selve stranden er der under 5 minutters gang til selve byen , hvor der er alt, hvad man med rette må kunne forvente sig af en rigtig ferieby, med specielforretninger, restaurationer, lystbådehavn etc. - så man bliver faktisk grebet af den skønne og maritime stemning, der hersker overalt.

Selve området ved Enø og Karrebæksminde er virkelig stort, så der er også masser af plads til og gå på opdagelse i naturen, tage en kanalrundfart med det hyggelig skib "Friheden" - der dagligt i sommerhalvåret sejler mellem Karrebæksminde og Næstved, med stop ved det eventyrlige Gavnø Slot.

De fleste grunde i området er ejet af Næstved kommune og udlejes til sommerhusejerne, med det er ikke tilfældet her, hvor nuværende ejer købte grunden "fri" til sig selv.

Selve vejen Lungskilde er en lille smal og ensrettet vej, så trafikken er minimal og i cirke starten af vejen, ligger nr. 11 inde på venstre hånd.

Selve grunden er smal og aflang, her er indkørse, et lille redskabsrum, overdækket areal med plads til haveredskaber samt yderligere et udhus i baghaven, som af sælger benytter til annex.

Foran indgangsdøren er der samtidig også etableret en lille fliseterrasse mod sydvest og yderligere en terrasse med udgang fra havestuen, orienteret mod øst.

Hoveddøren åbner op ind til det åbne køkken.

I forbindelse med køkkenet ligger stuen med brændeovn, varmepumpe og adgang til havestuen, med masser af lys og udgang til den omtalte morgenterrasse mod øst.

Her er soveværelse, kammer med køjeseng samt flisebadeværelse med brus, gulvvarme og vaskemaskine.

Sælger oplyser endvidere, at der er indlagt "fiber" til ejendommen, ligesom alt indbo med følger, som beset.