Coming soon

Hesteejendom i særklasse

Utroligt smukt byggeri, hvor både stuehus og staldbygninger går i harmoni med hinanden. Ejendommen byder på et stort og moderne hovedhus, topmodernet ridehus, løsdrift, sadelrum, stalde, egen sø, smuk alle mv. og er geografisk placeret i Lundby på Sydsjælland midt i den smukke natur.

Absolut en ejendom i særklasse med et grundareal på 45.964 kvm.

Hesteejendom i særklasse

Villa beliggende i 1. række ud til Hulemosesøen.

Boligen byder på 154 deldisponerede kvadratmetre med spændende, arkitektoniske detailløsninger med al den rummelighed, du kan ønske - enten du er en familie med behov for lyse og venlige værelser og store, separate

badeværelser eller I er et par med sans for at indrette jer eksklusivt. Og, ikke mindst plads til hjemmearbejdspladsen og overnattende gæster.

Villaen er arkitekttegnet af Freddy Pedersen og opført i 1995 i rødsten og rødt tegltag, og der er yderligere 35 kvadratmeter stor muret garage

Villa beliggende i 1. række ud til Hulemosesøen.

Spændende arkitekttegnet familievilla med høj komfort

Hverdagen bliver lidt mere spændende, når man kommer hjem til - og lever i et hus, der i den grad sætter dagsordnen for, hvordan arkitektur bliver, når man tænker ud af boksen, ligesom denne arkitekttegnede perle fra 2014.

Huset byder på 230 lyse og stilfulde kvadratmeter, og den særlige udformning skaber spændende vinkler, uden at det går udover funktionaliteten - for dette hus er som skabt til familien, der værner om hygge og samvær.

Spændende arkitekttegnet familievilla med høj komfort

Skøn villa i Vordingborg

Skøn villa i Vordingborg

Fritidsbolig ved Bakkebølle Strand

Fritidsbolig ved Bakkebølle Strand

Attraktivt rækkehus i området Masnedsund

Dette rækkehus byder på hele 83 kvm. og er klar til overtagelse.

Grunden byder på en lille have med overdækket terrasse.

Vi befinder os i det sydlige område af Vordingborg i området Masnedsund. 

Nær Masnedø