Lekkendevej 7, 4735 Mern

Naturskøn udsigt, kvalitetsbolig og velindrettet hestestald

Den frie udsigt over marklandskabet strækker sig mod landsbyen og Øster Egesborg Kirkes nostalgiske facade, mens græssende heste på foldene bidrager til idyllen.

Her på Lekkendevej 7 kan boligdrømmene slippes løs på de 5,1 hektar jord og i en ejendom, som er helt i egen liga.

Foruden en stor, hestesko`s-bygget beboelse er her en hestestald med porte i begge ender, den ene elektrisk, ni bokse og en række spiltov, der kan slås sammen for at frembringe plads til flere heste.

Stalden er ideel til hobby eller professionelt brug, da her er både vandspiltov, striglepladser og en drænet helårsanvendelig 20x60 ridebane til både spring og dressur.

I tilknytning til staldbygningen er der en lade, hvilket betyder, at man ikke skal udendørs for at hente strøelse. Yderligere er der et større integreret værksted.

De nuværende ejere har boet her i mere end 50 år, hvilket beretter om, hvor helt igennem fantastisk her er.

Tilmed har man i perioden 2000-2017 foretaget renoveringer og nybyg såsom kvist med kobberbelagte sider og blyindfattede ruder, kostbart udstyret køkken, omfattende renovering af havestuen og opsat en eksklusiv trappe fra spisestuen, der også er moderniseret, for bare at nævne nogle af højdepunkterne.

Ydermere præges ejendommen af unikke finesser heriblandt middelalderlige, håndlavede kakler og senbilleder fra det gamle Persien.

Alle materialevalg er af ypperste kvalitet, eksempelvis er køkkenbord, væg og kaminopsats fremstillet i granit og udhugget af samme blok for et gennemgående mønster. Overalt i boligen mødes man derfor af en perfekt blanding af nostalgi og moderne komfort.

Boligen er indrettet med et indgangsparti, der består af et bryggers og fire disponible rum, herunder et sadelrum.

Fra det rummelig bryggers træder man ind i en fordelingsgang, der fører til to værelser og et badeværelse samt det store køkken-alrum og to stuer en suite i forskudt niveau. Det mørke, isolerede opbevaringsrum til vin og havestuen bør i øvrigt bemærkes. Videre ovenpå findes i alt fire værelser og endnu et badeværelse.

Annekset tilbyder badefaciliteter samt to disponible rum, hvorfor denne bygning synes at have flere anvendelsesmuligheder.

Udendørs slynger vinrankerne sig om den hyggelige pergola med løvespringvand i væggen, mens haven er en grøn oase med terrasser, solkroge, havedam og en stor græsplæne, så udelivet får de absolut bedste betingelser.

Beliggenheden topper skalaen med ridemuligheder i Kulsbjerg Øvelsesterræn, et virkelig godt naboskab og alle hverdagsbehov såsom skole, pasningstilbud og indkøb i en radius af få kilometer. Det tager heller ikke lang tid at nå motorvejen med blot lidt over én times kørsel til København.